comparemela.com


З'явилося відео падіння вертольота в Польщі
1401
Момент падіння вертольота потрапив на відео
Камера спостереження зняла момент падіння вертольота з українцями в озеро. Гелікоптер почав різко втрачати висоту, після чого впав.
 
У мережі з'явилося відео падіння приватного вертольота в озеро Талти Вармінсько-Мазурського воєводства (північний схід Польщі), на борту якого знаходилися троє українців. Відео опублікувало видання RMF24.
 
 
ЗМІ зазначає, що прокуратура Польщі розслідує справу за статтею про доведення до аварії в повітряному русі. Встановлюються причини падіння вертольота.
 
 
Нагадаємо, вертоліт впав у озеро у вівторок, 6 липня. Незабаром після зльоту у вертольота почалися проблеми з двигуном. Він почав опускатися, поки не впав у воду і повністю затонув. Туристи, які проїжджали повз на моторному човні, підібрали трьох людей, які опинилися у воді. Їх доставили в лікарню. Це були громадяни України, які проживають у Польщі.
 
 
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.
Використання будь-яких матеріалів, розміщених на сайті, дозволяється за умови посилання на Корреспондент.net.
При копіюванні матеріалів зі сторінки « Новини України і світу» , для інтернет - видань - обов'язкове пряме відкрите для пошукових систем гіперпосилання . Посилання має бути розміщена в незалежності від повного або часткового використання матеріалів. Гіперпосилання ( для інтернет - видань) - повинна бути розміщена в підзаголовку або в першому абзаці матеріалу.
Новини з позначками "Думка", "Експертиза", "Заява", "Регіони", "Гроші", "Влада", "Вибори", "Тест-драйв" публікуються на правах реклами.
Будь яке копіювання, публікація, передрук, чи наступне поширення інформації, що містить посилання на "Інтерфакс-Україна", EPA / UPG, суворо забороняється.
Власник веб-сторінки в розділі Я-Корреспондент є автор публікації.

Related Keywords

Poland ,Ukraine ,Ukrainian , ,Lake Province ,Their State ,போல்யாஂட் ,உக்ரைன் ,உக்ரேனிய ,ஏரி மாகாணம் ,அவர்களது நிலை ,

© 2024 Vimarsana

comparemela.com © 2020. All Rights Reserved.