Latest Breaking News On - ஜார்ஜ் பாறை - Page 1 : comparemela.com

Kentucky Symphony Conjures The Spirit Of Spike Jones Musical Mayhem

wvxu.org - get the latest breaking news, showbiz & celebrity photos, sport news & rumours, viral videos and top stories from wvxu.org Daily Mail and Mail on Sunday newspapers.

Un somni convertit en malson

Kallaku va marcar el 0 a 3 des del punt de penal superant el porter José Antonio amb molta sang freda. Foto: Facundo Santana Els jugadors de l’Inter van demanar penal sobre Genís a la segona part de la pròrroga. Foto: Facundo Santana Dc., 28/07/2021 Notícies d Empresa Víctor Duaso El somni de l’Inter Club Escaldes es va convertir en un autèntic malson. Del 0 a 2 de l’anada, totalment favorable, al 0 a 3 de la tornada amb un gol de penal al minut 105 de la pròrroga i adeu a la UEFA Conference League. Els d’Albert Lopo, que van sortir al terreny de joc excessivament conservadors, amb tres centrals i tancats al darrere, van deixar escapar una eliminatòria que tenien ben encarada i que van acabar cedint per 0 a 3 al temps extra contra el campió albanès, el KF Teuta que s’enfrontarà al Shamrock Rovers irlandès a la tercera ronda.