La nostra privacitat està constantment exposada a internet. I cada vegada hi ha més ciberdelinqüents que busquen enganyar-nos per suplantar-nos la identitat, robar-nos informació confidencial i acabar buidant-nos les butxaques. La digitalització forçada per la pandèmia ha accelerat multitud d’estafes informàtiques.
6 consells per educar digitalment els nostres fills ccma.cat - get the latest breaking news, showbiz & celebrity photos, sport news & rumours, viral videos and top stories from ccma.cat Daily Mail and Mail on Sunday newspapers.
0 Comentaris
La digitalització ja és una realitat per a la majoria de les empreses. Una transformació, en alguns casos, imposada per la pandèmia que es presta a revolucionar el teixit empresarial espanyol. Però, ¿estan les companyies preparades per al canvi? Almenys, pel que fa a la ciberseguretat, en moltes ocasions, la resposta és no. Segons un estudi fet per Hiscox, més de la meitat de les empreses espanyoles (53%) van ser víctimes d’almenys un atac cibernètic el 2020.
Per protegir-se dels ciberdelinqüents, les empreses tenen molts recursos al seu abast: afegir a la plantilla personal especialitzat; instal·lar o actualitzar els seus sistemes informàtics; i, fins i tot, subcontractar una consultora. No obstant, al marge de totes aquestes mesures, per quan l’atac cibernètic ja és un fet, cada vegada guanyen més rellevància les assegurances de ciberrisc o com les defineix Javier Huergo, responsable de Watch&Act Protection Services,
La línia 017: un servei de consulta també per al ciberbullying elperiodico.cat - get the latest breaking news, showbiz & celebrity photos, sport news & rumours, viral videos and top stories from elperiodico.cat Daily Mail and Mail on Sunday newspapers.