comparemela.com


Yeni roman... Nouvella...
Yeni roman... Nouvella...
Yazın tarihinde kimi zaman nihilizm ve onun alt yapısının arayışları sürüp geldi ve evrildi. Kimlik melankolisinin iç süreleri ve dağınık bilinçaltı bileşenlerinin yansımasıydı bu olgu. Bu yapısal yönelimin ayrıntıları Demir Özlü’nün, Borges’in Kaplanları (Yapı Kredi Yayınları) yapıtında ayrıntılarıyla vurgulanır.
‘Olay örgüsü’ ve sürükleyiciliğin arda kaldığı, birey ve estetiğin örtüşme süreci, bir yazın devrimiydi. Dostoyevski belirginliyle başlayan ve Kafka’yla açımlanan; temel düşün olarak ‘varoluşçuluk’ düşünüyle sanatın örtüşmesi birbirini karşıladı.

Related Keywords

Germany ,Meric ,Edirne ,Turkey ,Qatar ,Virginia ,United States ,Erbil ,Mardin ,France ,Berlin ,Orhan ,Yozgat ,French ,German , ,Turkey Jobs Bank Culture Spring ,Lover Iron ,Currently Individual ,Underground Notes ,Novel Sociology Domestic ,New Novel ,Presence And ,Conqueror Self Confidence ,Communication Spring ,Anymore With Him ,Place Bottom Notes ,Blue Magazine ,Iron Concise ,Orhan Stop ,Malonate Celebrate ,Leyla Erbil ,Favorite Burak ,Meet The ,Orhan Cotton ,Oguz Assign ,Halite Rather ,Sacred Tome ,Berlin Delusion ,ஜெர்மனி ,மெரிக் ,வான்கோழி ,கத்தார் ,வர்ஜீனியா ,ஒன்றுபட்டது மாநிலங்களில் ,ஏற்பில் ,மார்டின் ,பிரான்ஸ் ,பெர்லின் ,பிரஞ்சு ,ஜெர்மன் ,நிலத்தடி குறிப்புகள் ,புதியது நாவல் ,நீலம் பத்திரிகை ,சந்திக்க தி ,

© 2024 Vimarsana

comparemela.com © 2020. All Rights Reserved.