comparemela.com


Az ismert észak-koreai emberi jogi aktivista,
Pak Jonmi (Yeonmi Park) a Fox News műsorában fakadt ki a New York-i Columbia Egyetemen tapasztaltakkal kapcsolatban, és azt állította, ilyen mértékű agymosás még hazájában sincs. Csakúgy, mint ott – állítja –, a liberális amerikai nagyvárosban is a nyugati világ elleni hangolás folyik. Amikor például az orientáció során azt merte mondani néhány klasszikus könyvre, hogy nagyon tetszettek neki, a válasz az volt:
„Tudtad, hogy ezeket gyarmatosító gondolkodásmód ihlette? Rasszisták és bigottak voltak, és a tudtod nélkül mosták át az agyadat.” A fia­tal aktivista azt nyilatkozta:

Related Keywords

Texas ,United States ,North Korea ,Virginia ,South Korea ,Israel ,Korea ,Bryce Michael Williams ,Islam Center Head ,Youtube ,York Institution ,High School ,Us Association ,York Columbia University ,For Texas Austin ,Patrick District ,Ofor Virginia ,While July ,Viacom Disney ,டெக்சாஸ் ,ஒன்றுபட்டது மாநிலங்களில் ,வடக்கு கொரியா ,வர்ஜீனியா ,தெற்கு கொரியா ,இஸ்ரேல் ,கொரியா ,பரிஸ் மைக்கேல் வில்லியம்ஸ் ,வலைஒளி ,யார்க் நிறுவனம் ,உயர் பள்ளி ,எங்களுக்கு சங்கம் ,யார்க் கொலம்பியா பல்கலைக்கழகம் ,க்கு வர்ஜீனியா ,போது ஜூலை ,

© 2024 Vimarsana

comparemela.com © 2020. All Rights Reserved.