comparemela.com

Card image cap


Dünya liderlerinden Kurban Bayramı mesajı
Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, Ukrayna Devlet Başkanı Vladimir Zelenskiy ve Kanada Başbakanı Justin Trudeau yayınladığı mesajla Müslümanların Kurban Bayramı’nı kutladı.
Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin Müslümanlar için Kurban Bayramı mesajı yayınladı. Putin mesajında, "Kökleri yüzyıllara dayanan bu kadim bayram, inananları İslam’ın kökenlerine ve değerlerine çekiyor. Merhamet, adalet ve dindarlık, başkalarına karşı şefkatli ve samimi bir tutum çağrısında bulunuyor. Tüm dünya dinlerinin temeli olan insani ve ahlaki değerler birleştiriciliği temsil eder, toplumda etnik gruplar arasında uyumun artmasına, halkımızın benzersiz gelenekleri olan kültürel çeşitliliğin korunmasına katkı sağlar. Rusya Müslümanlarına sağlık, mutluluk ve esenlikler diliyorum" ifadelerini kullandı.

Related Keywords

Mecca , Makkah , Saudi Arabia , Canada , Ukraine , Belarus , Canadian , , Victim Feast , Belarus Chief Of State Muslims , Belarus The Muslims , Feast Message Ukraine Chief Of State , Muslims Victim , All The Muslims , Canada Prime Minister , Today In Canada , Some Of Them , Canada June , Canadian The Muslims Country , Parmak Beaker Sharp Ceren Lights Polat , மெக்கா , மக்கா , சவுதி அரேபியா , கனடா , உக்ரைன் , பெலாரஸ் , கனடியன் , கனடா ப்ரைம் அமைச்சர் , கனடா ஜூன் ,

© 2024 Vimarsana

comparemela.com © 2020. All Rights Reserved.