comparemela.com

Card image cap


Na sociálních sítích se vedou výbušné debaty, názory vyslovily obě zúčastněné strany, přičemž Red Bull jménem dr. Helmuta Marka a šéfa závodního týmu Christiana Hornera byly vysloveně útočné a dokonce inklinující k invektivám. Mercedes a Hamilton se bránili, že si nejsou vědomi žádného prohřešku, přestože komisaři při přerušení závodu udělili britskému pilotovi trestných 10 vteřin.
Psali jsme
Verstappen dokázal po nehodě vylézt z vozu sám, ale už na první pohled vypadal značně otřeseně, takže vzal zavděk pomocí traťových maršálů. Byl schopen dojít sám k sanitce, náznak jistých problémů s koordinací pohybů byl znát. První prohlídka vedla k závěru, že je nezbytná důkladná lékařská kontrola, proto bylo rozhodnuto o transportu do nemocnice.

Related Keywords

United Kingdom , British , Max Verstappena , Helmut Marek , Team Christiana , Red Bull , Mercedes , Was Able , Also Pointed , With Max , Hamilton , Silverstone Lewis Hamilton , Minister Jan Prague , ஒன்றுபட்டது கிஂக்டம் , பிரிட்டிஷ் , சிவப்பு காளை , மெர்சிடிஸ் , இருந்தது ஆற்றலுடைய , உடன் அதிகபட்சம் , ஹாமில்டன் ,

© 2024 Vimarsana

comparemela.com © 2020. All Rights Reserved.