comparemela.com

Latest Breaking News On - ஹரிதா - Page 1 : comparemela.com

„Sto tisíc èeských dìtí se potýká s chudobou To je sto tisíc traumat zpùsobených vyèlenìním ze spoleènosti, øíká Ivana Tykaè, která pomáhá chudým rodinám

„Sto tisíc èeských dìtí se potýká s chudobou To je sto tisíc traumat zpùsobených vyèlenìním ze spoleènosti, øíká Ivana Tykaè, která pomáhá chudým rodinám
vikend.hn.cz - get the latest breaking news, showbiz & celebrity photos, sport news & rumours, viral videos and top stories from vikend.hn.cz Daily Mail and Mail on Sunday newspapers.

Ústečan ujel cestu z Paříže do Prahy na koloběžce za dva týdny

Ústí nad Labem - Ústečan Miroslav Oros má za sebou dvoutýdenní cestu na koloběžce z Paříže do Prahy, ujel 1683 kilometrů a na stroji strávil 140 hodin. Koloběžkový výlet, během něhož sledoval přímý přenos olympijských her díky bluetooh reproduktoru připevněnému pod řídítky, vynesl 100.000 korun ve prospěch sbírky Pomozte dětem.

Šumperk: Cyklista Čížek pořádá charitativní výzvy na pomoc potřebným | ParlamentniListy cz – politika ze všech stran

Policie zadržela člověka podezřelého ze zfalšování QR kódu u sbírky

Aktualizace: 27.06.2021 18:38 Vydáno: 27.06.2021, 18:33 Likvidace následků katastrofy po čtvrtečním tornádu ve Velkomoravské ulici v Lužicích na Hodonínsku na snímku z 26. června 2021. ČTK/Peřina Luděk Podivín (Břeclavsko) - Policisté ráno zadrželi a odpoledne obvinili člověka podezřelého z toho, že zveřejnil falešný QR kód k humanitární sbírce Diecézní charity Brno, která je určena lidem postiženým čtvrtečním tornádem. Na sbírkových kontech na pomoc zasaženým obcím se shromáždily už stovky milionů korun. Domů k demolici je po bouřích zatím 69, uvedl ředitel jihomoravských hasičů Jiří Pelikán. Jihomoravský hejtman Jan Grolich (KDU-ČSL) žádá občany, aby nevozili jídlo do obcí postižených bouřemi. Všeho je dostatek a část se musí vyhazovat, řekl hejtman ČTK.

© 2024 Vimarsana

vimarsana © 2020. All Rights Reserved.