comparemela.com

Latest Breaking News On - வாஷிங்டன் நாடகம் - Page 1 : comparemela.com

港媒文章:美國應拋棄"世界中心"外交思維

港媒文章:美國應拋棄"世界中心"外交思維
sina.com.hk - get the latest breaking news, showbiz & celebrity photos, sport news & rumours, viral videos and top stories from sina.com.hk Daily Mail and Mail on Sunday newspapers.

Afghanistan
United-states
Hong-kong
Iran
Argentina
Washington
China
Beijing
Venezuela
Greece
America

ВЗГЛЯД / Названы причины обеспокоившей американцев активизации российской авиации в Арктике :: Новости дня

ВЗГЛЯД / Названы причины обеспокоившей американцев активизации российской авиации в Арктике :: Новости дня
vz.ru - get the latest breaking news, showbiz & celebrity photos, sport news & rumours, viral videos and top stories from vz.ru Daily Mail and Mail on Sunday newspapers.

China
Moscow
Moskva
Russia
Kola-peninsula
Murmanskaya-oblast
Japan
Alaska
United-states
Bering-strait
Russian
Japanese

Toxic 'Forever Chemicals' in Breast Milk Found in Study Among Seattle Moms

Share Photo: (Photo : VINCENZO PINTO/AFP via Getty Images) All 50 mothers from Seattle, who were part of a study on a concerning trend, were found to have breast milk containing toxic forever chemicals or PFAS (per- and polyfluoroalkyl substances). Researchers from Seattle Children s Research Institute, the University of Washington, and Indiana University, detected the chemicals in the mothers breast milk amid presumptions that PFAS use is on the rise. The findings confirmed the scientists worst fears: PFAS builds up in human bodies and brings more potential harm to children. The Seattle moms who volunteered to have their breast milk tested for PFAS showed levels of toxic forever chemicals that have been described as unsafe. The experts detected nine current-use compounds and 39 other variants, which are understood to be phased-out PFAS.

University-of-washington
Washington
United-states
Seattle
Vera-harrington
Debbie-dingell
Laurie-valeriano
Erika-schreder
Indiana-university
Seattle-children-research-institute
Getty-images
Seattle-children

Zástupcovia irackej vlády rokujú vo Washingtone o vojenskej prítomnosti USA

WASHINGTON. Pred blížiacou sa schôdzkou lídrov USA a Iraku sa vo štvrtok vo Washingtone konali rokovania o vojenskej prítomnosti USA v Iraku. S odvolaním sa na americké ministerstvo obrany o tom v piatok informovala agentúra AFP. Dodala, že americký prezident Joe Biden prijme irackého premiéra Mustafu Kázimího v Bielom dome na budúci pondelok. Očakáva sa, že Kázimí sa bude snažiť dosiahnuť, aby bol stanovený konkrétny časový plán stiahnutia zahraničných jednotiek z Iraku. Článok pokračuje pod video reklamou AFP spresnila, že poradkyňa ministra obrany USA pre medzinárodné bezpečnostné záležitosti Mara Karlinová vo štvrtok rokovala s irackým poradcom pre národnú bezpečnosť Kásimom Aradžím a ďalšími členmi irackej vojenskej delegácie.

United-states
Iraq
Iran
Washington
Iraqi
American
States-lloyd-austin
Mustafaa-white
Agents-iraq
Washington-act
Secretary-defence-united-states
Pentagon-john

Iracká vláda rokuje vo Washingtone o vojenskej prítomnosti USA

V Iraku sú stále tisícky amerických vojakov, ktorí pomáhajú v boji proti Islamskému štátu. Pred blížiacou sa schôdzkou lídrov USA a Iraku sa vo štvrtok vo Washingtone konali rokovania o vojenskej prítomnosti USA v Iraku. S odvolaním sa na americké ministerstvo obrany o tom v piatok informovala agentúra AFP. Dodala, že americký prezident Joe Biden prijme irackého premiéra Mustafu Kázimího v Bielom dome na budúci pondelok. Očakáva sa, že Kázimí sa bude dosiahnuť, aby bol stanovený konkrétny časový plán stiahnutia zahraničných jednotiek z Iraku.

United-states
Iraq
Iran
Washington
Iraqi
American
States-lloyd-austin
Mustafaa-white
Washington-act
Secretary-defence-united-states
Pentagon-john
Secretary-defence-united-states-lloyd-austin

vimarsana © 2020. All Rights Reserved.