comparemela.com

Latest Breaking News On - மூச்சு ஆரோக்கியம் - Page 1 : comparemela.com

In Sicilia 85mila bambini soffrono di patologie respiratorie

In Sicilia 85mila bambini soffrono di patologie respiratorie
qds.it - get the latest breaking news, showbiz & celebrity photos, sport news & rumours, viral videos and top stories from qds.it Daily Mail and Mail on Sunday newspapers.

Allergie e asma bronchiale problemi per 85mila bambini siciliani

Allergie e asma bronchiale problemi per 85mila bambini siciliani
livesicilia.it - get the latest breaking news, showbiz & celebrity photos, sport news & rumours, viral videos and top stories from livesicilia.it Daily Mail and Mail on Sunday newspapers.

"Onkoloji Tanı ve Tedavi Merkezi bölgeye hitap edecek"

“Onkoloji Tanı ve Tedavi Merkezi bölgeye hitap edecek” AK Parti MKYK Üyesi ve Çorum Milletvekili Ahmet Sami Ceylan, kanserde bir nefes sıhhat projesi kapsamında Ka&Der Derneği tarafından gerçekleştirilen toplantıda dernek üyeleri ile bir araya geldi. Toplantıya Belediye Başkan Yardımcısı Turhan Candan, AK Parti il Başkan yardımcıları Emre Turan, Ahmet Bayraklı, Dernekler Müdürü Mustafa Bayrak ve dernek üyeleri katıldı. “Bizlerin ve Dernek başkanımız Bekir Şahin’in derdi sizlere daha fazla nasıl katkı sunarız ve daha fazla nasıl yardımcı oluruz düşüncesi” diyen Ceylan, bu amaçla Ka&Der tarafından hazırlanan iki projenin tamamlandığını üçüncü projenin de hazırlıklarının yapıldığını söyledi.

Bebek ve çocuklarda ağız bakımı nasıl olmalı?

Bebek ve çocuklarda ağız bakımı nasıl olmalı?
f5haber.com - get the latest breaking news, showbiz & celebrity photos, sport news & rumours, viral videos and top stories from f5haber.com Daily Mail and Mail on Sunday newspapers.

© 2024 Vimarsana

vimarsana © 2020. All Rights Reserved.