comparemela.com

Latest Breaking News On - தேசம் பாராளுமன்றம் - Page 1 : comparemela.com

Gazilerimizi şükran ve minnetle anıyoruz

Gazilerimizi şükran ve minnetle anıyoruz
bolugundem.com - get the latest breaking news, showbiz & celebrity photos, sport news & rumours, viral videos and top stories from bolugundem.com Daily Mail and Mail on Sunday newspapers.

Cyprus
Edirne
Turkey
Canakkale
Limassol
Greece
Anatolia
Turkey-general
Greeks
Greek
Ismet-pasha
Turkey-combat-veterans-association

'Milletimize layık olmak için hizmet etmekten geri durmayacağız'

'Milletimize layık olmak için hizmet etmekten geri durmayacağız'
guneydoguguncel.com - get the latest breaking news, showbiz & celebrity photos, sport news & rumours, viral videos and top stories from guneydoguguncel.com Daily Mail and Mail on Sunday newspapers.

Ercis
Van
Turkey
Grand-turk
Turks-and-caicos-islands-general
Turks-and-caicos-islands
Tayyip-erdogan
Abdlmenaf-turan
Swot-association
Turk-mosque-association
Turkey-religion-foundation
Exchange-rate-course-association

Turizm Cenneti Kuzey Kıbrıs / Gezi - Tatil / Milliyet Blog

  Kuzey Kıbrıs’a iki türlü ulaşım var. En pratik ve yaygın olanı uçakla gitmek. İstanbul’dan ve Adana’dan neredeyse her saat başı, diğer birçok büyük şehirden de günde üç dört tarifeli sefer düzenleniyor. Biraz zahmetli ama uçmaktan çekinenler için diğer bir ulaşım da gemi. Girne’den ve Mağusa’dan Mersin/Taşucun’a tarifeli gemi seferleri düzenleniyor. Arabalı gemilerle yapılan seferler gece ve gündüz olmak üzere iki sefer yapılıyor ve yaklaşık yolculuk süresi 6-7 saat. Özellikle kış aylarında hava muhalefetlerinden sık sık iptaller yaşandığını belirtmekte fayda var. Gemiler oldukça rahat ve temiz. Uçsuz bucaksız Akdeniz maviliğinde seyahat etmek oldukça eğlenceli fakat yolculuğun sonunda uzun bir otobüs yolculuğunun beklediğini unutmayın.

Kyrenia
Cyprus
Istanbul
Turkey
United-kingdom
Kozanli
Sinop
Morphou
Nicosia
Mustafa-kemal
Ankara
Alexandretta

Türkiye'nin tapusu: Lozan

Türkiye'nin tapusu: Lozan
trthaber.com - get the latest breaking news, showbiz & celebrity photos, sport news & rumours, viral videos and top stories from trthaber.com Daily Mail and Mail on Sunday newspapers.

Istanbul
Turkey
Gazi-universitesi
Ankara
Hatay
Cyprus
Mudanya
Bursa
Greece
Anatolia
Turkey-general
Turks

Haftanın tarihine bakış

Haftanın tarihine bakış Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK) içinde gizlice örgütlenmiş Fethullahçı Terör Örgütü (FETÖ) mensupları, seçilmiş Cumhurbaşkanı nı ortadan kaldırmak, hükümeti devirmek; parlamentoyu, anayasayı ve demokrasiyi ilga etmek amacıyla 15 Temmuz 2016 da kanlı darbe girişiminde bulundu. Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK) içinde gizlice örgütlenmiş Fethullahçı Terör Örgütü (FETÖ) mensupları, seçilmiş Cumhurbaşkanı nı ortadan kaldırmak, hükümeti devirmek; parlamentoyu, anayasayı ve demokrasiyi ilga etmek amacıyla Genelkurmay Başkanlığı Karargahı nda, TSK içerisindeki FETÖ mensubu bir grup subay tarafından başlatılan darbe girişimi, tüm yurtta yaklaşık 21 saatte kontrol altına alındı. 15 Temmuz günü başlayan darbe teşebbüsüne ilişkin faaliyetler, 16 Temmuz Cumartesi saat 13.00 te bertaraf edildi.

Cyprus-island
Nicosia
Cyprus
United-states
Belarus
Trabzon
Turkey
Syria
Ankara
Talat
Mardin
Konya

© 2024 Vimarsana

vimarsana © 2020. All Rights Reserved.