comparemela.com

Latest Breaking News On - ஜனநாயகம் மற்றும் வளர்ச்சி - Page 1 : comparemela.com

Gücümüzü aziz milletimizden alıyoruz

‘Gücümüzü aziz milletimizden alıyoruz’ Erdoğan, “Biz sırtımızı başkaları gibi şu veya bu terör örgütüne değil; Rabbimizin takdirine, halkın iradesine yaslıyoruz. Biz gücümüzü başkaları gibi silahtan, şiddetten değil; 40 yıldır yanımızda dağ gibi duran aziz milletimizden alıyoruz” dedi. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Diyarbakır AK Parti İl Danışma Meclisi Toplantısı’nda yaptığı konuşmada, “Biz sırtımızı başkaları gibi şu veya bu terör örgütüne değil; Rabbimizin takdirine, halkın iradesine yaslıyoruz. Biz gücümüzü başkaları gibi silahtan, şiddetten değil; 40 yıldır yanımızda dağ gibi duran aziz milletimizden alıyoruz” dedi.

Ekonomimiz başarı hikâyelerine imza atacaktır

Ekonomimiz başarı hikâyelerine imza atacaktır
erzurumgazetesi.com.tr - get the latest breaking news, showbiz & celebrity photos, sport news & rumours, viral videos and top stories from erzurumgazetesi.com.tr Daily Mail and Mail on Sunday newspapers.

Büyük ve Güçlü Türkiye nin İnşası İçin Çalışmaya Devam Edeceğiz!

Büyük ve Güçlü Türkiye nin İnşası İçin Çalışmaya Devam Edeceğiz!
akasyam.com - get the latest breaking news, showbiz & celebrity photos, sport news & rumours, viral videos and top stories from akasyam.com Daily Mail and Mail on Sunday newspapers.

© 2024 Vimarsana

vimarsana © 2020. All Rights Reserved.