comparemela.com

Latest Breaking News On - சவுதி அமைச்சர்கள் - Page 1 : comparemela.com

Salman urges KSA to give duty free access to 138 Bangladeshi products

Salman urges KSA to give duty free access to 138 Bangladeshi products
thebangladeshtoday.com - get the latest breaking news, showbiz & celebrity photos, sport news & rumours, viral videos and top stories from thebangladeshtoday.com Daily Mail and Mail on Sunday newspapers.

Suudi Arabistan dan Hizbullah a suçlama!

Doğruhaber Suudi Arabistan dan Hizbullah a suçlama! Suudi Arabistan Dışişleri Bakanı Prens Faysal bin Ferhan, Lübnan da yaşanan sorunların ana nedeninin Hizbullah olduğunu iddia etti. 05.08.2021 11:00:07 Prens Faysal, Fransa’nın ev sahipliğinde dün video konferans aracılığıyla gerçekleştirilen ‘Lübnan Halkına Destek’ konferansında, Lübnan halkının yolsuzlukla mücadele iradesini gerçekleştirmeleri ve gerekli reformları uygulamaları için politikacıları Hizbullah’ın  tavrına karşı ulusal görevlerini yerine getirmeye çağırdı. Suudi Bakan, Fransa ve uluslararası toplumun Lübnan ve halkını destekleme çabalarına övgüde bulunarak, Lübnan’ da ekonomik ve siyasi krizlerin üstesinden gelmek için bu çabalara gerçek reformların eşlik etmesi gerektiğini söyledi. 

Suudi Arabistan: Katar la ilişkilerimiz çok iyi

Suudi Arabistan: Katar la ilişkilerimiz çok iyi Suudi Arabistan Dışişleri Bakanı Faysal bin Ferhan, El-Ula Zirvesi nin anlaşmazlıkların çözümüne katkı sağladığını söyledi. DÜNYABÜLTENÄ° F5Haber e abone olun Suudi Arabistan Dışişleri Bakanı Faysal bin Ferhan, Katar ile ilişkilerinin çok iyi olduğunu söyledi. Suudi Arabistan ın Eş-Şark televizyon kanalının haberine göre, Bin Ferhan, ABD nin Colorado eyaletine bağlı Aspen kentinde düzenlenen Aspen Güvenlik Forumu na video konferans aracılığıyla katıldı. Suudi Arabistan ın Katar ile ilişkileri çok iyi. diyen Bin Faysal, El-Ula Zirvesi nin anlaşmazlıkların çözümüne katkı sağladığını belirtti.

© 2024 Vimarsana

vimarsana © 2020. All Rights Reserved.