comparemela.com

Latest Breaking News On - எஸ்டோனியா ஜூலை - Page 1 : comparemela.com

Juuli oli erakordselt soe: enamikus Eesti ilmajaamades ajaloo teine tulemus

Delfi 179 Foto: Priit Simson Juuni lõpul-juuli algul jõudis Eestisse uus kuumalaine – maksimaalne õhutemperatuur tõusis taas 27 °C-ni ja kõrgemale kolmel ja enamal järjestikusel päeval. Kõige pikemalt kestis see periood Kuusiku meteoroloogiajaamas – 19 päeva järjest. Eriti ohtliku kuumalaine (30 °C kolme või enama päeva jooksul) pikkuseks kujunes sõltuvalt asukohast kolm kuni viis päeva. Kesk- ja Lõuna-Eestis oli üle 30-kraadiseid perioode suisa kahel korral. Juuli uue soojarekordi sai nii Kunda kui ka Ristna rannikujaam. Kundas mõõdeti 10. juulil maksimaalseks õhutemperatuuriks 33,9 °C ja Ristnas tõusis 27. juulil maksimum 31,7 °C-ni. Eesti juuli soojarekord on 35,2 °C, mis on mõõdetud 30. juulil 1994. aastal Võrus.

Росія звинуватила консула Естонії в шпигунстві

Росія звинуватила консула Естонії в шпигунстві
24tv.ua - get the latest breaking news, showbiz & celebrity photos, sport news & rumours, viral videos and top stories from 24tv.ua Daily Mail and Mail on Sunday newspapers.

Nya upptäckter kan ge ledtrådar om Estonia

Nya upptäckter kan ge ledtrådar om Estonia
hd.se - get the latest breaking news, showbiz & celebrity photos, sport news & rumours, viral videos and top stories from hd.se Daily Mail and Mail on Sunday newspapers.

Nya upptäckter kan ge ledtrådar om Estonia

Nya upptäckter kan ge ledtrådar om Estonia
sydsvenskan.se - get the latest breaking news, showbiz & celebrity photos, sport news & rumours, viral videos and top stories from sydsvenskan.se Daily Mail and Mail on Sunday newspapers.

© 2024 Vimarsana

vimarsana © 2020. All Rights Reserved.