comparemela.com

Latest Breaking News On - ΟΜΟΝΟΙΑ - Page 1 : comparemela.com

Προσεκτική, κατοχή και Λοϊζου

Λάμψη από την αυριανό εννέα ημερών διεθνές φεστιβάλ κινηματογράφου «Donostia» που διοργανώνετε για 70η φορά στο Σαν Σεμπαστιάν, θέλει να πάρει ένα βράδι νωρίτερα, απόψε Πέμπτη (15/9) η Ομόνοια αγωνιζόμενη απέναντι στην ομάδα που λατρεύει όλη η πόλη.

Ομόνοια: Τα πάντα διορθώνονται

Για τα όσα είδαμε τη Δευτέρα το βράδυ στο ΓΣΠ στην ανέλπιστη με βάση την εξέλιξη του αγώνα νίκη της Ομόνοιας έχουν λεχθεί και γραφτεί σχεδόν τα πάντα.

Ομόνοια: Το ταξίδι ξεκινά από το Καζακστάν

Η μεγάλη μέρα έφτασε και η Ομόνοια είναι έτοιμη για το επίσημο ντεμπούτο της στους ομίλους του Κόνφερενς Λιγκ, όπως επίσης και για την δεύτερη της παρουσία σε ευρωπαικό όμιλο μετά την περσινή σεζόν και τους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ.

Ομόνοια: Ο Λοϊζου «κρίνει» για μετεγγραφή

Είναι γνωστό εδώ και μερικές ημέρες ότι ο Μίχαλ Ντούρις δεν υπολογίζεται και ανεξαρτήτως της παραμονής του ή όχι, θέμα που δεν έχει ξεκαθαρίσει ακόμη οριστικά, ο Χένινγκ Μπεργκ τόνισε στους διοικούντες το «τριφύλλι» και στην Ομάδα Προγραμματισμού ότι δεν χρειάζεται άλλον ποδοσφαιριστή

Βαθμολογία UEFA: O χάρτης με τους αντιπάλους της Κύπρου

Στους ομίλους του Conference League προκρίθηκαν Ομόνοια και Ανόρθωση, κάτι που συνεπάγεται ότι η Κύπρος εκπροσωπείται σε ευρωπαϊκό όμιλο από δύο κυπριακές ομάδες. Εξέλιξη απόλυτα θετική για τη χώρας μας, που δίνει μάχη για την κατάκτηση της 15ης θέση στη βαθμολογία της UEFA, για δεύτερη σερί σεζόν.

© 2024 Vimarsana

vimarsana © 2020. All Rights Reserved.