comparemela.com

Latest Breaking News On - Zemětřesení - Page 1 : comparemela.com

Australský stát Viktorie zasáhlo silné zemětřesení

Canberra - Australský stát Viktorie dnes ráno zasáhlo silné zemětřesení. Podle australské geologické služby dosáhlo síly šesti stupňů, informovala agentura Reuters. Ačkoliv to bylo jedno z nejsilnějších zemětřesení v Austrálii v posledních letech, nezpůsobilo významné škody, poznamenal server BBC News. Varování před cunami úřady nevydaly.

V Austrálii došlo k silnému zemětřesení Zřítilo se téměř pět desítek domů

Zemětřesení v Austrálii: Otřesy pocítily Sydney i Melbourne

Australský stát Viktorie dnes ráno zasáhlo silné zemětřesení. Podle australské geologické služby dosáhlo síly šesti stupňů, informovala agentura Reuters. Ze státu jsou podle stanice ABC hlášeny významné škody na majetku. Varování proti cunami úřady nevydaly.

Australský stát Viktorie zasáhlo zemětřesení, jedno z nejsilnějších za stovky let

Australský stát Viktorie ve středu brzy ráno zasáhlo silné zemětřesení. Podle tamní geologické služby dosáhlo síly šesti stupňů, informovala agentura Reuters. Ačkoliv to bylo jedno z nejsilnějších zemětřesení v Austrálii v posledních letech, nezpůsobilo významné škody, poznamenal server BBC News. Varování proti tsunami úřady nevydaly.

Počet obětí zemětřesení na Haiti stoupl na 2189

Port-au-Prince - Počet potvrzených obětí sobotního zemětřesení na Haiti stoupl na 2189, oznámily dnes agentury Reuters a AP s odvoláním na místní úřady. Dosud haitská civilní ochrana hlásila 1941 mrtvých. Tisíce lidí jsou zraněny. Záplavy a silné deště v minulých dnech přerušily snahy o hledání přeživších a pomoc těm, kteří zůstali bez domova nebo bez jídla a vody.

© 2024 Vimarsana

vimarsana © 2020. All Rights Reserved.