comparemela.com

Latest Breaking News On - Yucca bumpy hill - Page 1 : comparemela.com

Toni Wirtaselle Juha Vainio -palkinto

Toni Wirtaselle Juha Vainio -palkinto
iltalehti.fi - get the latest breaking news, showbiz & celebrity photos, sport news & rumours, viral videos and top stories from iltalehti.fi Daily Mail and Mail on Sunday newspapers.

Karelia
Finland-general
Finland
Vesala
Paijanne-tavastia
Pertti
Landskapet-sodra-savolax
Netherlands
Kuoppala
Kymenlaakso-region
Finnish
Samuli-putro

Uhkaavat tulvat ympäröivät Inka Auhagenin Kölnin-kotia: "Vesi vie nyt ihmisiä kuolemaan" - Ulkomaat

16.7. 8:40 Laulaja Inka Auhagen on keskiviikosta lähtien seurannut herkeämättä uutisia kotonaan Kölnissä. Keskiviikkona alkaneen rankkasateen aiheuttamia tulvatuhoja on ollut myös kotikulmilla Kölnin ydinkeskustassa, mutta tilanne ei ole heidän naapurustossaan yltynyt vaaralliseksi. – Onneksi vanhempani ovat nyt Suomessa kuten myös osa sisaruksistani, Inka Auhagen sanoo. Auhagenin isä on laulajalegenda Jukka Kuoppamäki ja äiti Sirpa Kuoppamäki. Auhagen asuu saksalaisen aviomiehensä kanssa vain 400 metrin päässä vanhemmistaan. Koti on reilun parin kilometrin päässä Rein-joen rannasta. – Myös aikuinen tyttäremme ja pikkuveljeni perheineen asuvat Kölnin keskustassa. Asumme kaikki vain minuuttien matkan päässä toisistamme, Inka taustoittaa.

Germany
Finland
German
Yucca-bumpy-hill
Sirpa-bumpy-hill
For-now
Monday-may
For-all
ஜெர்மனி
பின்லாந்து
ஜெர்மன்

Savonlinnan Nova Records teki kaksi uutta levyä jouluksi – Levy-yhtiön takana on musiikin ja kulttuurin monitoimimies Matti Makkonen

Savonlinnan Nova Records teki kaksi uutta levyä jouluksi – Levy-yhtiön takana on musiikin ja kulttuurin monitoimimies Matti Makkonen
ita-savo.fi - get the latest breaking news, showbiz & celebrity photos, sport news & rumours, viral videos and top stories from ita-savo.fi Daily Mail and Mail on Sunday newspapers.

Helsinki
Eteläuomen-läi
Finland
Pentikainen
Northern-ostrobothnia
Kuopio
Norra-savolax
Finnish
Savonlinna-nova
Rasmus-soini
Record-company
Rasmus-soini-voice-jazz-orchestra
© 2024 Vimarsana

vimarsana © 2020. All Rights Reserved.