comparemela.com

Latest Breaking News On - With tax office head - Page 1 : comparemela.com

Vergide yapılandırma fırsatı için son çağrı

Vergide yapılandırma fırsatı için son çağrı
istanbulhaber.com.tr - get the latest breaking news, showbiz & celebrity photos, sport news & rumours, viral videos and top stories from istanbulhaber.com.tr Daily Mail and Mail on Sunday newspapers.

Vergide yapılandırma fırsatı için son çağrı

Vergide yapılandırma fırsatı için son çağrı
guncelgazete.com - get the latest breaking news, showbiz & celebrity photos, sport news & rumours, viral videos and top stories from guncelgazete.com Daily Mail and Mail on Sunday newspapers.

Vergi Dairesi Başkanı Demirci den KTO ya yapılandırma ziyareti

Vergi Dairesi Başkanı Demirci’den KTO’ya yapılandırma ziyareti 3 Ağustos 2021 03.08.2021 10:08:23 KAYSERİ  – Kayseri Vergi Dairesi Başkanı Şahin Demirci ve Gelir İdaresi Grup Müdürü Sezer Sarı, Kayseri Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Gülsoy’u ziyaret ederek, “7326 sayılı Bazı Alacakların Yeniden Yapılandırılması ile Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılması Hakkındaki Kanun” hakkında bilgi verdi. Ziyarette konuşan Başkan Gülsoy, 7326 sayılı Yapılandırma Kanununun önemli bir fırsat olduğunu ifade ederek, vergi borçlarına yeniden yapılandırma ile matrah artırımı ve işletme kayıtlarının düzeltilmesi imkanının getirildiğini, 31 Ağustos 2021 tarihine kadar başvuruda bulunulabileceğini söyledi. Gülsoy, yapılandırma kanunun ile vergi ya da prim borcu olan mükelleflerin önemli bir rahatlama sağlandığının altını çizdi. Yapılandırmadan yararlanmak isteyenlerin biran önce başvuru yapmaları g

© 2024 Vimarsana

vimarsana © 2020. All Rights Reserved.