comparemela.com

Latest Breaking News On - Wisdom eraslan - Page 1 : comparemela.com

Tepki çeken portreler Ağrı'da sergilendi!

Tepki çeken portreler Ağrı'da sergilendi!
haber7.com - get the latest breaking news, showbiz & celebrity photos, sport news & rumours, viral videos and top stories from haber7.com Daily Mail and Mail on Sunday newspapers.

Eraslan
Amasya
Turkey
Isaac-pasha
Pain-governors-office-province
Pain-governor
Tourism-manager
Isaac-pasha-palace-culture-art-events
Wisdom-eraslan
Isaac-pasha-the-palace
வான்கோழி
சுற்றுலா-மேலாளர்

İshak Paşa Sarayı'nda İtalyan sanatı

Ä°shak Paşa Sarayı’nda Ä°talyan sanatı Ä°shak Paşa Sarayı’nda Ä°talyan sanatı Ä°shak Paşa Sarayı nda bir ay süreyle açık kalacak “İtalyan Ressamlar Doğubayazıt’ta” sergisi, 3 Ağustos’a kadar ziyaret edilebilecek. Abone Ol Ä°shak Paşa Sarayı’nı gezip görmüş olanınız azdır ama duymuş olanınız çoktur. Türkiye’nin doğudaki en uç ve en unutulmuş illerinden Ağrı’dan da uzakta, sınırdaki Doğu Beyazıt ilçesinde bir güzel saray. İşte bu sarayda ilginç bir sanat etkinliği gerçekleşti. Batmanlı ünlü ressam Ahmet Güneştekin’in de katıldığı etkinlikte iş insanı Hikmet Eraslan, kişisel koleksiyonundaki Ä°talyan ressamların 58 adet yağlıboya tablosunu sergilenmek için doğduğu topraklara, Ağrı’ya getirdi. Eraslan a�

Italy
Turkey
Eraslan
Amasya
Italian
Isaac-pasha
Isaac-pasha-the-palace-italian
Isaac-pasha-the-palace
Turkey-east
Without-pain
From-italy

İtalyan ressamların eserleri, tarihi İshak Paşa Sarayı'nda - Ağrı Haberleri

İtalyan ressamların eserleri, tarihi İshak Paşa Sarayı nda 04 Temmuz 2021 Pazar 11:08 | Son Güncelleme: 04.07.2021 11:08 İtalyan ressamların eserleri, tarihi İshak Paşa Sarayı nda - Ağrı Haberleri İş insanı Hikmet Eraslan ın kişisel koleksiyonunda bulunan ve İtalyan ressamların orijinal eserlerinden oluşan 58 adet yağlı boya tablo, Ağrı nın Doğubayazıt ilçesinde bulunan İshak Paşa Sarayı nda sergilenmeye başlandı. İş insanı Hikmet Eraslan ın kişisel koleksiyonunda bulunan ve İtalyan ressamların orijinal eserlerinden oluşan 58 adet yağlı boya tablo, Ağrı nınDoğubayazıt ilçesinde bulunan İshak Paşa Sarayı nda sergilenmeye başlandı.

Italy
Dosso
Lombardia
Turkey
Eraslan
Amasya
Agri-dagi
Turkey-general
Italian
Isaac-pasha
Pain-governors-office-province
Dosso-holding

İtalyan ressamların eserleri Doğubayazıt'ta sergide

İTALYAN RESSAMLARIN ESERLERİ DOĞUBAYAZIT TA SERGİDE 04 Temmuz 2021 Pazar 11:13 İŞ insanı Hikmet Eraslan ın kişisel koleksiyonundaki İtalyan ressamların orijinal eserlerinden oluşan 58 yağlı boya tablo, Ağrı nın Doğubayazıt ilçesindeki İshak Paşa Sarayı nda sergileniyor. İŞ insanı Hikmet Eraslan ın kişisel koleksiyonundaki İtalyan ressamların orijinal eserlerinden oluşan 58 yağlı boya tablo, Ağrı nın Doğubayazıt ilçesindeki Ağrı Valiliği, İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü koordinasyonunda ve İshak Paşa Sarayı Kültür Sanat Etkinlikleri projesi kapsamında tabloları sergileyen Hikmet Eraslan, tüm sanatseverleri, Doğubayazıt ı, İshak Paşa Sarayı nı ve İtalyan ressamların eserlerini görmeye davet etti.

Italy
Dosso
Lombardia
Demiroren
Çrum
Turkey
Eraslan
Amasya
Agri-dagi
Turkey-general
Italian
Isaac-pasha

İtalyan ressamlar tarihi İshak Paşa Sarayı'nda

İtalyan ressamlar tarihi İshak Paşa Sarayı nda İtalyan ressamlar tarihi İshak Paşa Sarayı nda İş insanı Hikmet Eraslan ın kişisel koleksiyonunda bulunan ve İtalyan ressamların orijinal eserlerinden oluşan 58 adet yağlı boya tablo, Ağrı nın Doğubayazıt ilçesinde bulunan İshak Paşa Sarayı nda sergilenmeye başlandı. İtalyan ressamlar tarihi Ağrı nın Doğubayazıt ilçesinde bulunan İshak Paşa Sarayı nda sergilenmeye başlandı. Ağrı Valiliği İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü koordinasyonunda ve İshak Paşa Sarayı Kültür Sanat Etkinlikleri projesi kapsamında 58 adet yağlı boya tablosunu sergileyen Hikmet Eraslan, Tüm sanatseverleri, Doğubayazıt ı, İshak Paşa Sarayı nı ve İtalyan ressamları görmeye davet ediyorum dedi.

Italy
Dosso
Lombardia
Turkey
Eraslan
Amasya
Agri-dagi
Turkey-general
Italian
Merve-gokbakan
Isaac-pasha
Ihlas-news-agency

© 2024 Vimarsana

vimarsana © 2020. All Rights Reserved.