comparemela.com

Latest Breaking News On - Us automotive alliance serbia - Page 1 : comparemela.com

KAZNE U GRČKOJ I DO 1 500 EVRA Ukoliko se nepropisno ponašate u kolima sledi vam novčano sankcionisanje

08:31 Koga saobraćajci zateknu sa cigaretom dok su u kolima deca mlađa od 12 godina, kazniće ga drakonski Rina Alo.rs   Svi koji kreću na more kolima moraju da voze oprezno i da poštuju propise, jer su saobraćajne kazne u regionu rigorozne! U tome prednjači Grčka, gde kazna za vožnju sa cigaretom dok su u kolima deca mlađa od 12 godina košta čak 1.500 evra. Za prekoračenje brzine ili telefoniranje saobraćajci će naplatiti 100 evra, a nevezivanje pojasa 350! Saobraćajne patrole su bukvalno na svakom delu puta, javljaju naši čitaoci, i ne postoji način da izbegnete kaznu ukoliko ste napravili prekršaj.

VEROVALI ILI NE! ZBOG NEPOŠTOVANJA PROPISA MORE VAS MOŽE KOŠTATI PAPRENO! Za pušenje u kolima kazna u Grčkoj 1 500 evra!

VEROVALI ILI NE! ZBOG NEPOŠTOVANJA PROPISA MORE VAS MOŽE KOŠTATI PAPRENO! Za pušenje u kolima kazna u Grčkoj 1 500 evra!
informer.rs - get the latest breaking news, showbiz & celebrity photos, sport news & rumours, viral videos and top stories from informer.rs Daily Mail and Mail on Sunday newspapers.

© 2024 Vimarsana

vimarsana © 2020. All Rights Reserved.