comparemela.com

Latest Breaking News On - Upte si - Page 1 : comparemela.com

Nejspolehlivější a nejlepší nová auta podle řidičů Škodovky překvapily

Přemýšlíte o koupi nového auta? Vodítkem vám může být rozsáhlý průzkum britského magazínu Autoexpress, který sestavil žebříčky spolehlivosti a celkové spokojenosti podle majitelů v současné době dostupných nových aut. Podívejte se na výsledky.

Legenda z plakátů znovu ožila Lambo Countach je zpět, přiváží ho 800 koní

Je to ikona, jeden z prvních supersportů na světě, jehož plakáty visely v pokojích milionů kluků. Teď, po 50 letech slaví znovuzrození. Lamborghini představilo moderní interpretaci legendárního modelu Countach.

Vietnamská automobilka chce dobýt Evropu Prezentuje se bizarními videi

Evropské zákazníky chce oslovit první vietnamská automobilka. VinFast otevírá svoje zastoupení, nejen v Evropě, ale i v Severní Americe. Podívejte se, jaká auta bude nabízet. A také na její zvláštní reklamy v asijském stylu plné nadšených úsměvů a vietnamského popu či dopkonce hip hopu.

Proti poškrábaným plastům na autě Dacia našla cestu, jak je levně chránit

Je to plast, ale prý se tak snadno neodře. Dacia ukázala svou cestu, jak zabránit škrábancům na náraznících. Jak už to tak u rumunské automobilky bývá, cílem bylo udělat to efektivně, ale co nejlevněji.

Nejmenší dodávka světa? Srandovní prcek se do města se perfektně hodí

Maličký Citroën Ami je dvoumístné elektrické vozítko určené do města, jehož délka nedosahuje ani 2,5 metru. Udělat z takového prcka dodávku? Citroën ukazuje, že to jde a šikovné autíčko může sloužit i pro ekologické doručování v městských ulicích.

© 2024 Vimarsana

vimarsana © 2020. All Rights Reserved.