comparemela.com

Latest Breaking News On - United states fruits and vegetables interprofessional organization - Page 1 : comparemela.com

Gazdaság: Az elmúlt tíz év legrosszabb körtetermésére lehet számítani az idén

Gazdaság: Az elmúlt tíz év legrosszabb körtetermésére lehet számítani az idén
hvg.hu - get the latest breaking news, showbiz & celebrity photos, sport news & rumours, viral videos and top stories from hvg.hu Daily Mail and Mail on Sunday newspapers.

Bizonytalan a zöldségszezon

Bizonytalan a zöldségszezon 2021.07.21. 06:14 Egyelőre nem tudni, mekkora kárt okoztak a szabadföldi zöldségekben a hétvégi viharok és a heves esőzések - olvasható a Világgazdaság szerdai számában. A lap a FruitVeB Magyar Zöldség-Gyümölcs Szakmaközi Szervezetre hivatkozva azt írta, hogy néhány mélyebb fekvésű területen megállt a víz, ott az a kérdés, hogy mennyi ideig marad a terület elöntve. Tavaly volt olyan csemegekukorica-tábla, amelyet félméteres magasságban öntött el az ár, de mivel hamar levonult, az állomány különösebben nem károsodott - áll a cikkben.

A hideg és a meleg után a heves esőzések már nem hiányoztak a szabadföldi zöldségeknek

A hideg és a meleg után a heves esőzések már nem hiányoztak a szabadföldi zöldségeknek
24.hu - get the latest breaking news, showbiz & celebrity photos, sport news & rumours, viral videos and top stories from 24.hu Daily Mail and Mail on Sunday newspapers.

A zöldségeknek sem hiányoztak a viharok

A zöldségeknek sem hiányoztak a viharok július 21., szerda 4:45 Egyelőre nem tudni, mekkora kárt okoztak a szabadföldi zöldségekben a hétvégi viharok és a heves esőzések, írja a Világgazdaság. A FruitVeB Magyar Zöldség-Gyümölcs Szakmaközi Szervezet szerint néhány mélyebb fekvésű területen megállt a víz, kérdés, hogy mennyi ideig maradnak elöntve. Tavaly volt olyan csemegekukorica-tábla, amelyet félméteres magasságban öntött el az ár, de mivel hamar levonult, nem okozott különösebb kárt.

© 2024 Vimarsana

vimarsana © 2020. All Rights Reserved.