comparemela.com

Latest Breaking News On - Turkey the institution - Page 1 : comparemela.com

ÝÞKUR Devlet Su Ýþleri personel alýmý þartlarý nelerdir? ÝÞKUR DSÝ personel alýmý baþvuru ekraný

ÝÞKUR Devlet Su Ýþleri personel alýmý þartlarý nelerdir? ÝÞKUR DSÝ personel alýmý baþvuru ekraný
star.com.tr - get the latest breaking news, showbiz & celebrity photos, sport news & rumours, viral videos and top stories from star.com.tr Daily Mail and Mail on Sunday newspapers.

Kadýnlara hizmet verecek baðýmlýlýða karþý rehabilitasyon merkezi kuruluyor

Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Hamit Coşkun:-"Tedavi gören bireyler meslek de öğrenecek. Bu merkezde bağımlılıktan kurtulmuş gençlerin, birer meslek sahibi olmalarını sağlayacağız. Sosyal hayata çıktıklarında artık birer meslekleri olan ve bağımlılıktan kurtulmuş, kendi ayakları üzerinde durabilecek, öz güvenli bireyler olmaları hedefliyoruz"

GMIS, Bakan Bilgin Ve Türk-Is Baskani Atalay i Ziyaret Etti

GMIS, Bakan Bilgin Ve Türk-Is Baskani Atalay i Ziyaret Etti GMIS, Bakan Bilgin Ve Türk-Is Baskani Atalay i Ziyaret Etti Genel Maden Isçileri Sendikasi Yönetim Kurulu, Çalisma ve Sosyal Güvenlik Bakani Vedat Bilgin ile TÜRK-IS Genel Baskani Ergün Atalay’a ziyaretler gerçeklestirdi. Ekleme Tarihi: 5 Ağustos 2021 Perşembe 03:04 Güncelleme Tarihi:   Genel Maden Isçileri Sendikasi (GMIS) Genel Baskani Hakan Yesil ile Genel Baskan Yardimcisi Isa Mutlu, Çalisma ve Sosyal Güvenlik Bakani Vedat Bilgin ile makaminda bir görüsme yapti. Görüsmede Çalisma ve Sosyal Güvenlik Bakan Yardimcisi Ahmet Erdem de bulundu.

GMİS, Bakan Bilgin ve Türk-İş Başkanı Atalay ı ziyaret etti

GMİS, Bakan Bilgin ve Türk-İş Başkanı Atalay’ı ziyaret etti GMİS, Bakan Bilgin ve Türk-İş Başkanı Atalay’ı ziyaret etti Genel Maden İşçileri Sendikası Yönetim Kurulu, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin ile TÜRK-İŞ Genel Başkanı Ergün Atalay’a ziyaretler gerçekleştirdi. Genel Maden İşçileri Sendikası Yönetim Kurulu, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin ile TÜRK-İŞ Genel Başkanı Ergün Atalay’a ziyaretler gerçekleştirdi. Genel Maden İşçileri Sendikası (GMİS) Genel Başkanı Hakan Yeşil ile Genel Başkan Yardımcısı İsa Mutlu, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin ile makamında bir görüşme yaptı. Görüşmede Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakan Yardımcısı Ahmet Erdem de bulundu.

Son dakika haber | GMİS, Bakan Bilgin ve Türk-İş Başkanı Atalay ı ziyaret etti

Son dakika haber | GMİS, Bakan Bilgin ve Türk-İş Başkanı Atalay ı ziyaret etti 05 Ağustos 2021 Perşembe 02:59 Son dakika haberi. Genel Maden İşçileri Sendikası Yönetim Kurulu, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin ile TÜRK-İŞ Genel Başkanı Ergün Atalay a ziyaretler gerçekleştirdi. Genel Vedat Bilgin ile TÜRK-İŞ Genel Başkanı Ergün Atalay a ziyaretler gerçekleştirdi. Genel Maden İşçileri Sendikası (GMİS) Genel Başkanı Hakan Yeşil ile Genel Başkan Yardımcısı İsa Mutlu, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin ile makamında bir görüşme yaptı. Görüşmede Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakan Yardımcısı Ahmet Erdem de bulundu.

© 2024 Vimarsana

vimarsana © 2020. All Rights Reserved.