comparemela.com

Latest Breaking News On - Then bits - Page 1 : comparemela.com

Afganistan da bir savaş, dört ABD başkanı: Binlerce asker ve sivilin ölümünden kim sorumlu?

Afganistan da bir savaş, dört ABD başkanı: Binlerce asker ve sivilin ölümünden kim sorumlu?
ntv.com.tr - get the latest breaking news, showbiz & celebrity photos, sport news & rumours, viral videos and top stories from ntv.com.tr Daily Mail and Mail on Sunday newspapers.

Biden felaketin yaşandığı bölgeyi ziyaret etti

Biden felaketin yaşandığı bölgeyi ziyaret etti Biden felaketin yaşandığı bölgeyi ziyaret etti Amerika Birleşik Devletleri (ABD) Başkanı Joe Biden ve eşi Jill Biden, 13 katlı binanın bir bölümünün 24 Haziran da çöktüğü Miami nin Surfside bölgesini ziyaret etti. 2021-07-02 02:41:00 - Sabah saatlerinde bölgeye ulaşan Biden çifti, önce enkaz kaldırma çalışmalarını izleyen yetkililerle bir araya gelerek bilgi aldı. Biden, buradaki konuşmasında, federal hükümetin çalışmalara ve mağdur ailelere gerekli desteği vereceğini kaydetti. Ardından Biden ziyaretini basın toplantısında değerlendirdi

Son dakika haberi: Miami de çöken binayla ilgili büyük şüphe! Felaket göz göre göre gelmiş

Gündem | 02.07.2021 08:58 | Güncelleme: 02.07.2021 08:58 Son dakika haberi: Miami de çöken binayla ilgili büyük şüphe! Felaket göz göre göre gelmiş ABD’nin Florida eyaleti Miami şehrinin Surfside bölgesinde 24 Haziran da çöken bina adeta dünya gündemine bomba gibi düştü. Enkazdan çıkarılan cesetlerin sayısı her geçen gün artarken arama kurtarma çalışmaları güçlükle sürdürülüyor. Korkunç olayla ilgili ortaya çıkan her yeni detay ise felaketin adeta göz göre göre geldiğini kanıtlıyor. HÜRRÄ°YET F5Haber e abone olun ABD’nin Florida eyaleti Miami şehrinin Surfside bölgesinde 24 Haziran da çöken binanın enkazındaki arama kurtarma çalışmalarına güvenlik endişeleri nedeniyle ara verildiği bildirildi.

© 2024 Vimarsana

vimarsana © 2020. All Rights Reserved.