comparemela.com

Latest Breaking News On - Tatarstan the republic - Page 1 : comparemela.com

12 Kazan Summit 2021 zirvesi sona erdi - Haberler Ekonomi

12 Kazan Summit 2021 zirvesi sona erdi - Haberler Ekonomi
haberler.com - get the latest breaking news, showbiz & celebrity photos, sport news & rumours, viral videos and top stories from haberler.com Daily Mail and Mail on Sunday newspapers.

Rusya ve İslam ülkeleri 2 Kazan Summit 2021 zirvesinde buluştu

Rusya ve Ä°slam ülkeleri 2. Kazan Summit 2021 zirvesinde buluştu Türkiye den Ticaret Bakanı Mehmet Muş un da katıldığı 2. Kazan Summit 2021 zirvesi Tataristan da başladı. Zirveye 4 binden fazla ziyaretçi katıldı. DÜNYABÜLTENÄ° F5Haber e abone olun  Rusya ve İslam ülkeleri ekonomi temsilcilerini buluşturan 12. Kazan Summit 2021 zirvesi, Rusya Federasyonu na bağlı Tataristan Cumhuriyeti nde 4 binden fazla ziyaretçinin katılımıyla başladı. Anadolu Ajansının (AA) Global İletişim Ortağı olduğu zirve, Rusya ile İslam İşbirliği Teşkilatı (İİT) üyesi ülkeler arasındaki ticari ve ekonomik, bilimsel ve teknik, sosyal ve kültürel bağları güçlendirmeyi ve Rusya da İslami finans kurumlarının gelişimini teşvik etmeyi amaçlıyor.

Makina imalatçıları Tataristan dan Rusya ve Asya ya açılmak istiyor

Makina imalatçıları Tataristan dan Rusya ve Asya ya açılmak istiyor
dunya.com - get the latest breaking news, showbiz & celebrity photos, sport news & rumours, viral videos and top stories from dunya.com Daily Mail and Mail on Sunday newspapers.

© 2024 Vimarsana

vimarsana © 2020. All Rights Reserved.