comparemela.com

Latest Breaking News On - Tasks may - Page 1 : comparemela.com

Uitslag Stelling van de dag: Tweederde vindt een vijfdaagse werkweek achterhaald Leven is meer dan alleen maar werken

Uitslag Stelling van de dag: Tweederde vindt een vijfdaagse werkweek achterhaald Leven is meer dan alleen maar werken
dvhn.nl - get the latest breaking news, showbiz & celebrity photos, sport news & rumours, viral videos and top stories from dvhn.nl Daily Mail and Mail on Sunday newspapers.

Windows 11: estas são as mudanças que os usuários mais pedem à Microsoft

Windows 11: estas são as mudanças que os usuários mais pedem à Microsoft
canaltech.com.br - get the latest breaking news, showbiz & celebrity photos, sport news & rumours, viral videos and top stories from canaltech.com.br Daily Mail and Mail on Sunday newspapers.

Deputatul Iulian Bulai vrea desfiinţarea MAI: Nu se mai justifică

„ Propun comasarea Ministerului Afacerilor Interne cu ministerul care se ocupă și de administrația publică locală (acum Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației). Ministerul Afacerilor Interne nu se mai justifică. Atribuțiile MAI pot fi preluate de ministerul care deține portofoliile administrației publice și funcționarilor publici„, este de părere deputatul. Reacţia sindicatului EUROPOL: „Canicula face ravagii în rândul parlamentarilor” Propunerea deputatului Iulian Bulai a stârnit indignarea sindicatului poliţiştilor. EUROPOL susţine, într-o postare pe Facebook, că prin astfel de propuneri polițistul pierde din credibilitate în societate. „ Polițiștii sindicaliști se arată indignați de propunerea unui parlamentar român. Este vorba despre Iulian Bulai, de la USR-PLUS, care propune desființarea Ministerului Afacerilor Interne. Ministerul Afacerilor Interne trebuie desființat Aceasta este propunerea unui parlamentar

Iulian Bulai a fost luat la ochi de EUROPOL O inițiativă controversată provoacă iritarea sindicaliștilor din poliție

Deputatul USR-PLUS Iulian Bulai este cunoscut pentru inițiativele și declarațiile sale controversate din spațiul public. În vreme ce unele stârnesc hohote de râs și valuri de ironii, dat fiind absurditatea lor, altele provoacă îngrijorarea. De această dată este vorba despre propunerea deputatului USR-PLUS de desființare a Ministerul Afacerilor Interne. Iulian Bulai a reacționat în replică la o altă propunere venită din partea lui Rareș Bogdan, la fel de ghidușă, de a comasa ministerele Transporturilor și Afacerilor Interne sub conducerea lui Lucian Bode (PNL). Acesta este considerat unul dintre cei mai slabi miniștri ai actualului guvern.

Ce deputat de la USR-PLUS vrea desființarea M A I ! Nu se mai justifică | Ştiri locale de ultima ora, stiri video

- 473 Deputatul USR-PLUS, Ioan Bulai a invitat la dezbatere privind comasarea unor ministere. Acesta propune desființarea M.A.I., fiindcă “nu se mai justifică”. Iată ce a scris acesta pe pagina sa de Facebook: “Citesc propunerile de reformă ale unui coleg din coaliția de guvernare: comasarea Ministerului Transporturilor cu Ministerul Afacerilor Interne. Nu de dragul reformei, ci ca să mulțumească un coleg liberal care e nemulțumit de fișa postului: ministrul Lucian Bode. Nu comentez propunerea de mai sus, doar spun așa: e nevoie de reformă, de o reformă puternică. Nu pentru a mulțumi mai mulți politicieni căzuți printre scaune la împărțirea portofoliilor, ci pentru că țara are nevoie de reforme, are nevoie de a regândi fundamental instituțiile centrale, pentru a corespunde cerințelor actuale.

© 2024 Vimarsana

vimarsana © 2020. All Rights Reserved.