comparemela.com

Latest Breaking News On - Suneleusis - Page 1 : comparemela.com

«Παρθενώνας και Δημοκρατία»: Διεθνής ημερίδα για την Επανένωση των Γλυπτών

Το Υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού και το Μουσείο Ακρόπολης διοργανώνουν την Παρασκευή 16 Σεπτεμβρίου 2022 την διεθνή ημερίδα με θέμα «Παρθενώνας και Δημοκρατία».

Στην κηδεία της βασίλισσας Ελισάβετ ο Ν. Αναστασιάδης

Στην κηδεία της βασίλισσας Ελισάβετ πρόκειται να παραστεί ο πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκος Αναστασιάδης.

Ο Ερντογάν,«έφαγε πόρτα» από τον Μπάιντεν και τρέχει στον Πούτιν

Στο περίφημο θέρετρο Σότσι ,στη Μαύρη Θάλασσα μεταβαίνει σήμερα ο Τούρκος Πρόεδρος Ερντογάν για να συναντηθεί με τον Ρώσο ομόλογό του, Βλαντιμίρ Πούτιν. Επισήμως , οι δύο ηγέτες πρόκειται να συζητήσουν την νέα κλιμάκωση των συγκρούσεων στο Ιντλίμπ, στη βορειοδυτική Συρία, αλλά η συνάντηση που θα ολοκληρωθεί αύριο, έχει στην ατζένταπολύ περισσότερα θέματα.

Η ατζέντα των επαφών του Κυρ. Μητσοτάκη στη Νέα Υόρκη

Έμφαση στην ισχυροποίηση της Ελλάδος διεθνώς μέσω της ενίσχυσης του ευρέος δικτύου συμμαχιών της σε περιφερειακό και διεθνές επίπεδο, ανάδειξη της θετικής προοπτικής, που διανοίγεται για την ελληνική οικονομία με άμεσο στόχο να καταστεί αυτή πόλος έλξης σημαντικών επενδύσεων, αλλά και σύσφιξη των σχέσεων με την ιδιαιτέρως δραστήρια Ομογένεια, αναμένεται να δώσει ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, κατά το ταξίδι του στη Νέα Υόρκη στο πλαίσιο της 76ης Γενικής Συνέλευσης των Ηνωμένων Εθνών.

Ψηφίστηκε ομόφωνα η Ολιστική Μελέτη που πρότειναν FIFA και UEFA

Με απόλυτη πλειοψηφία (65 ψήφους υπέρ) πέρασε σήμερα το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΠΟ τις αλλαγές στο καταστατικό που ήθελαν FIFA και UEFA, μέσω της Ολιστικής Μελέτης.

© 2024 Vimarsana

vimarsana © 2020. All Rights Reserved.