comparemela.com

Latest Breaking News On - Sukobi - Page 1 : comparemela.com

Jermenija i Azerbejdžan dogovorili primirje, danas još jedan sastanak Saveta bezbednosti

Jermenija i Azerbejdžan dogovorili su prekid vatre koji je na snazi od srede u 20:00 časova po lokalnom vremenu, zahvaljujući međunarodnim naporima, izjavio je danas sekretar jermenskog Saveta bezbednosti Armen Grigorjan.

Sukobi u Sidneju i Melburnu zbog lokdauna

Australijska policija sukobila se sa više stotina demonstranata koji u Melburnu i Sidneju protestuju zbog blokada, dok su zvaničnici objavili rekodan broj zaraženih virusom korona na dnevnom nivou.

SVE BLIŽE PRESTONICI Na 20 minuta su od Kabula : Talibani zauzeli jos dve provincije, diplomate beže i SPALJUJU DOKUMENTA

Talibani su danas zauzeli još dve provincije u Avganistanu i približili se periferiji prestonice, istovremeno pokrenuvši višestruki napad na veliki grad na severu Mazar-e-Šarif.

KABUL PADA ZA 90 DANA Talibani u munjevitoj ofanzivi, osvajaju grad po grad, do sad su zauzeli 65% teritorije

Talibani bi mogli da izoluju Kabul u narednih 30 dana, a da ga osvoje za 90, rekao je američki vojni zvaničnik Rojtersu, pozivajući se na američke obaveštajne podatke, dok su militanti zauzeli desetu provincijsku prestonicu.

Vučemilović komentirala skandale u Domovinskom pokretu: Stranka uskoro neće postojati

Škoro neće nikada dići ruke od DP-a, u to sam uvjerena. Nisam digla ruke ni ja, izašla sam iz stranke, ali pomno pratim što se događa jer sam osnovala tu stranku, a nisam, za razliku od drugih, rušila stranke nego ih osnivala i žao mi je što se ovo događa

© 2024 Vimarsana

vimarsana © 2020. All Rights Reserved.