comparemela.com

Latest Breaking News On - Sporadikes - Page 1 : comparemela.com

Στο Ουζμπεκιστάν ο Πούτιν- «Έρχεται» η συνάντηση με Σι

Ο ηγέτης της Κίνας Σι Τζινπίνγκ θα συναντηθεί σήμερα με τον Ρώσο ομόλογό του Βλαντίμιρ Πούτιν στη Σαμαρκάνδη του Ουζμπεκιστάν, σε μια συνάντηση του Οργανισμού Συνεργασίας της Σαγκάης, μια περιφερειακή ομάδα ασφάλειας.

Kyrgyzstan
Moscow
Moskva
Russia
Shanghai
China
India
Iran
Washington
United-states
Uzbekistan
Beijing

Αισθητή πτώση της θερμοκρασίας και καταιγίδες

Στα ανατολικά ηπειρωτικά και τα βόρεια προβλέπονται νεφώσεις με τοπικές βροχές. Σποραδικές καταιγίδες θα εκδηλωθούν στην ανατολική και την κεντρική Μακεδονία, τη Θράκη, τη Θεσσαλία, τις Σποράδες, την Εύβοια, βαθμιαία τα νησιά του βορειοανατολικού Αιγαίου, την ανατολική Στερεά και την ανατολική Πελοπόννησο. Ενίσχυση των βορείων ανέμων, σε 6 μποφόρ στο Ιόνιο και τοπικά 7 μποφόρ στο Αιγαίο. Η θερμοκρασία θα σημειώσει αισθητή πτώση στα κεντρικά και τα βόρεια.

Central-macedonia
Perifereia-kentrikis-makedonias
Greece
Macedonia
Epirus
Perifereia-ipeirou
Kastellorizoa-beaufort
Northeast-aegean
East-solid
East-peloponnese
Thrace-weather

Άστατος καιρός με βροχές και σποραδικές καταιγίδες

Άστατος καιρός με βροχές και σποραδικές καταιγίδες Δευτέρα, 14 Ιουνίου 2021 07:02 UPD:07:04 Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις, 4 με 6 και στο Ιόνιο τοπικά 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση κυρίως στα ανατολικά και βόρεια. Μακεδονία - Θράκη Καιρός: Λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες, με τοπικές βροχές κυρίως στην κεντρική και ανατολική Μακεδονία και τη Θράκη, όπου θα εκδηλωθούν και σποραδικές καταιγίδες, πιθανώς πρόσκαιρα ισχυρές τις πρώτες πρωινές ώρες. Άνεμοι: Βορείων διευθύνσεων 3 με 5 και τις πρωινές ώρες στην κεντρική Μακεδονία

Central-macedonia
Perifereia-kentrikis-makedonias
Greece
Dytiki-makedonia
Perifereia-dytikis-makedonias
Macedonia
North-aegean
Perifereia-voreiou-aigaiou
East-macedonia
East-aegean
Macedonia-thrace-weather

© 2024 Vimarsana

vimarsana © 2020. All Rights Reserved.