comparemela.com

Latest Breaking News On - Sinofarm vakcina - Page 1 : comparemela.com

"SRBIJA DA ISTRAŽI KOMBINOVANJA RUSKE I KINESKE VAKCINE" Milanko Šekler pozvao na istraživanje mogućnosti mešanja vakcina

Virusolog i mikrobiolog Veterinarskog instituta u Kraljevu Milanko Šekler izjavio je danas da bi Srbija trebalo da sprovede veće istraživanje efektivnosti kombinacije kineske i ruske vakcine, s obzirom da su te dve vakcine najviše korišćene u našoj zemlji.

Serbia
Serbia-to-investigate-russian-chinese-vaccine
Serbia-experience
Too-expensive
Most-important
Dr-milanko-Šekler
Ombinovanje-vakcina
Sinofarm-vakcina
Sputnjik-v
செர்பியா
கூட-விலை-உயர்ந்தது

DANAS SAM PRIMIO TREĆU DOZU Evo odgovora na 14 pitanja koja mi svi postavljaju: Kakva su mi bila antitela i zašto sam odlučio da MEŠAM VAKCINE

Moji opšti podaci: muškarac, 47 godina, 182 cm visina, 107 kg težina, znači gojazan. Dobrog opšteg zdravlja, ali u lošoj formi; povišen holesterol, bez alergija. Drugu dozu vakcine sam primio 18. februara ove godine, što znači da je upravo prošao neophodni rok od šest meseci. Na jesen me čeka niz poslovnih putovanja, pa sam odlučio da potražim dodatnu zaštitu od koronavirusa u trećoj dozi.

Ii-home-health-old
Todayi-received-third-dose-here
Interfere-vaccine
Did-not
Will-not
ீ-வீடு-ஆரோக்கியம்-பழையது
செய்தது-இல்லை
விருப்பம்-இல்லை
E-uprava
Treća-doza-vakcine
Sinofarm-vakcina

Sinofarm sprečava infekciju u 50,4 odsto slučajeva, a smrtnost u čak 94: Rezultati studije u Peruu

Dve doze vakcine Sinofarma bile su efikasne 50,4 odsto u sprečavanju infekcije kovidom kod zdravstvenih radnika u Peruu, gde se povećava broj obolelih usled prisustva raznih stojeva, a davanje treće, buster doze, može da se uzme u razmatranje, navela je tamošnja državna studija.

Peru
China
Chinese
Institute-health
Reuters
State-institute-health
Some-state
Cambodia-united-arab-emirate
Most-likely
Sinofarm-vakcina
Akcina-protiv-korona-virusa

vimarsana © 2020. All Rights Reserved.