comparemela.com

Latest Breaking News On - Silovanje - Page 1 : comparemela.com

UŽAS U INDIJI Dve sestre otete i silovane pa obešene o drvo

Dvije sestre tinejdžerke pronađene su mrtve obešene o drvo u indijskoj državi Utar Pradeš u najnovijem slučaju otmice i silovanja.

Zadrugarka o silovanju: Znala sam ga, majica mi je bila krvava, kada sam ga nakon toga videla imala sam napad

Rijaliti učesnica Mia Jovanović ispričala je svoju potresnu ispovest o silovanju koje je, kako je rekla, doživela od strane osobe koju je poznava, kada je imala 15 godina.

Sreća njegova što je naleteo u ponedeljak kad nam je GUŽVA, PA NE MORAMO I NJEGA DA DEREMO Klan Velje Nevolje 3 DANA mučio navijača jer ih CINKARI ALKATRAZIMA , pa ga silovali

Klan koji su predvodili Veljko Belivuk zvani <a href="https://www.blic.rs/velja-nevolja" id="f6bdcc1f-fbc5-4d1e-8e1a-e1ec69e85d8c">Velja Nevolja</a> i Marko Miljković, poznatiji kao Mare Mesar, optužen je i za jedno silovanje. Nesrećnog mladića, inače navijača Partizana, prema navodima optužnice, u restoran na stadionu u Humskoj, 8. avgusta prošle godine uvukli su Aleksa Šejić, Mijat Simeunović i Miloš Selak Kulić, a nakon toga počeo je njegov trodnevni pakao. Svoju žrtvu pripadnici klana su tukli, maltretirali i silovali, pa pustili i zabranili mu da "godinu dana dolazi u Beograd" i to sve jer su bili ubeđeni da ih špijunira po nalogu navijačke grupe "Alkatraz".

JOŠ JEDNO ZLODELO VELJINOG KLANA Silovali i zlostavljali mladića: Sreća pa je ponedeljkom gužva, ne moramo njega da deremo!

Klan koji su predvodili Veljko Belivuk zvani Velja Nevolja i Marko Miljković, poznatiji kao Mare Mesar, optužen je i za jedno silovanje i to mladića.

MALTRETIRAO JE DOK NIJE PREMINULA Osuđivani kriminalac tukao i silovao devojku iz Uroševca, kada je umrla OSTAVIO JE ISPRED BOLNICE

Margionu Osmani (18) iz Uroševca osuđivani kriminalac Dardan Krivaća tukao je, maltretirao i silovao u svom stanu dok devojka nije preminula, a potom je sa saučesnikom A.S. ostavio ispred Opšte bolnice u Uroševcu bez znakova života.

© 2024 Vimarsana

vimarsana © 2020. All Rights Reserved.