comparemela.com

Latest Breaking News On - Scriitor - Page 1 : comparemela.com

Dezbatere alături de scriitorul Varujan Vosganian

Cunoscutul scriitor Varujan Vosganian, propus în 2015 de către Uniunea Scriitorilor din România (USR) drept candidat la Premiul Nobel pentru Literatur.

Romania
Varujan-vosganian
Union-writers-of-romania
Council-county-gallates
Union-writers
Prize-nobel
Subsidiary-southeast
Florina-sugar
Dezbatere
Scriitor
Galati
Literatura-in-era-digitala

Scriitorul Tudorel Urian laudă moțiunea Orban

Scriitorul si publicistul Tudorel Urian lauda motiunea lui Ludovic Orban, documentul cu care liderul PNL candideaza la sefia partidului. Intr-o postare pe pagina sa de facebook, Urian apreciaza programul lui Ludovic Orban ca fiind unul modern, suplu, cu respect pentru trecut si pentru valorile traditionale, relateaza Realitatea PLUS.

Romania
Union-writers
Image-time
Romania-literary
Tudorel-urian
Scriitor
Otiune-orban

Mesajul unui cunoscut scriitor afgan: „Nu întoarceţi spatele refugiaţilor. Le cer oamenilor să nu abandoneze poporul afgan după ce reflectoarele nu vor mai fi asupra sa"

Khaled Hosseini, scriitor nascut la Kabul in 1965 si care in prezent locuieste in SUA, a vorbit, intr-un interviu pentru CNN, despre situatia din Afganistan, el lansand t.

Afghanistan
United-states
Russia
Kabul
Kabol
Soviets
Americans
Soviet
Afghans
Afghan
Cnn

Mesajul emoționant al scriitorului Khaled Hosseini, născut la Kabul: "Cer oamenilor să nu abandoneze poporul afgan după ce reflectoarele nu vor mai fi asupra sa"

Khaled Hosseini, scriitor născut la Kabul în 1965 şi care în prezent locuieşte în SUA, a vorbit, într-un interviu pentru CNN, despre situaţia din Afganistan, el lansând totodată un apel către naţiunile lumii să nu refuze să îi primească pe refugiaţii afgani şi să îi ajute pe oamenii din ţară.

Afghanistan
United-states
Russia
Kabul
Kabol
Soviets
Americans
Soviet
Afghans
Afghan
Cnn

vimarsana © 2020. All Rights Reserved.