comparemela.com

Latest Breaking News On - Redemption unit - Page 2 : comparemela.com

Yangınlarla mücadele son durum! Bakan Pakdemirli: İyiye gidiş var, 57 yangın kontrol altında

Yangınlarla mücadele son durum! Bakan Pakdemirli: İyiye gidiş var, 57 yangın kontrol altında
f5haber.com - get the latest breaking news, showbiz & celebrity photos, sport news & rumours, viral videos and top stories from f5haber.com Daily Mail and Mail on Sunday newspapers.

Ergenusagi
Adana
Turkey
Ibis
Kars
Kizlarsekisi
Ortakonus
Antalya
Ulupinar
Adiyaman
Sarpinagzi
Osmaniye

Türkiye yanıyor

09:0030 Temmuz 2021 Türkiye yanıyor Türkiye, birçok noktada orman yangınlarıyla mücadele ediyor. 6 kentte alevlere müdahale sürüyor. Son olarak Antalya Gazipaşa ilçesinde ormanlık alanda 4 farklı noktada yangın çıktı. Yerleşim yerlerini de tehdit eden yangında bazı evler tahliye edildi. A+A- Türkiye, birçok noktada orman yangınlarıyla mücadele ediyor. 6 kentte alevlere müdahale sürüyor. Son olarak Antalya Gazipaşa ilçesinde ormanlık alanda 4 farklı noktada yangın çıktı. Yerleşim yerlerini de tehdit eden yangında bazı evler tahliye edildi. Yangını söndürme çalışmaları sürüyor. Antalya daki yangında 3, Muğla Marmaris te 1 kişi hayatını kaybetti. Mersin Silifke deki yangın nedeniyle Mersin-Antalya karayolu ulaşıma kapatıldı.

Ergenusagi
Adana
Turkey
Ibis
Kars
Kizlarsekisi
Ortakonus
Antalya
Ulupinar
Adiyaman
Sarpinagzi
Osmaniye

'Yangında uçaklar kullanılmadı' iddiasına Bakan Pakdemirli'den net yanıt!

Yangında uçaklar kullanılmadı iddiasına Bakan Pakdemirli den net yanıt! Yangınlarla mücadele son durumu bakanlar yaptıkları açıklamalarla duyurdu. Bakan Pakdemirli, Ä°yiye gidiş var, 57 yangın kontrol altında. dedi. Pakdemirli ayrıca, Eksik müdahale yok. Coğrafyaya göre uçak değil helikopterlerin daha faydalı olacağı düşünülmüş, zamanla uçaklar filoya katılmış. THK ile sorunumuz yok, olmaz da. Bu uçak uçabilecek kapasitede değil, uçsa dahi performans verebilecek kapasitede yok. ifadelerini kullandı. F5HABER F5Haber e abone olun Tarım ve Orman Bakanı Pakdemirli, Çevre ve Şehircilik Bakanı Kurum, Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu ve Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Karaismailoğlu açıklama yaptı.

Ergenusagi
Adana
Turkey
Australia
Ibis
Kars
Kizlarsekisi
Ortakonus
Antalya
Ulupinar
Adiyaman
Sarpinagzi

Antalya'da bir ilçede daha yangın! 4 yerde birden

Antalya da bir ilçede daha yangın! 4 yerde birden Antalya, Adana, Mersin, Muğla, Osmaniye ve Kayseri de orman yangınları sürüyor. Antalya nın Manavgat ilçesindeki yangın sürerken, Akseki, Alanya ve Gündoğmuş ilçelerinden sonra Gazipaşa ilçesinde de orman yangını çıktı. Manavgat yangınında 3 kişi hayatını kaybetti. Yangınları kontrol altına alma çalışmaları sürüyor Antalya, Adana, Mersin, Muğla, Osmaniye ve Kayseri de orman yangınları Türkiye, birçok noktada orman yangınlarıyla mücadele ediyor. 6 kentte alevlere müdahale sürüyor. Son olarak Antalya Gazipaşa ilçesinde ormanlık alanda 4 farklı noktada yangın çıktı. Yerleşim yerlerini de tehdit eden yangında bazı evler tahliye edildi. Yangını söndürme çalışmaları sürüyor. Antalya daki yangında 3, Muğla Marmaris te 1 kişi hayatını kaybetti.

Marmaris
Mugla
Turkey
Gazipasa
Çrum
Poyraz
Elazig
Ibis
Kars
Ulukapi
Antalya
Alanya

Güney Kıbrıs'ta 'SafePass' uygulaması artık her yerde

Güney Kıbrıs'ta 'SafePass' uygulaması artık her yerde
detaykibris.com - get the latest breaking news, showbiz & celebrity photos, sport news & rumours, viral videos and top stories from detaykibris.com Daily Mail and Mail on Sunday newspapers.

Famagusta
Cyprus
Greece
Larnaca
Limassol
News-see-cyprus-health-services
Pfizer
News-see-cyprus-national-disease
Cyprus-soccer-federation
Church-archbishop
Newspapers-cyprus-electricity-administration

vimarsana © 2020. All Rights Reserved.