comparemela.com

Latest Breaking News On - Pozitiv - Page 1 : comparemela.com

Dr. Adrian Marinescu: Poţi avea COVID-19, chiar dacă testul e negativ

Dr. Adrian Marinescu, specialist în boli infecţioase la Institutul Matei Balş din Capitală, avertizează că românii pot avea COVID-19, chiar dacă rezultatul testelor este negativ.

Județul Suceava este la un pas de scenariul galben Covid, cu incidență de 1,99 la mie (FOTO 1) » Monitorul de Suceava

FOTO 1 - Miercuri, 22 Septembrie 2021 - Incidenta cazurilor Covid in judetul Suceava inregistrata, marti, 21 septembrie a.c., este de 1,99 la mie, la un pas de scenariul galben, instituit la incidenta de 2 la mie. Marti au fost confirmate 199 de cazuri noi de infectare si 28 de persoane au fost reconfirmate pozitiv la retestare, din 2062 de persoane testate.

Sanatate: Judetul Suceava este la un pas de scenariul galben Covid cu incidenta de 1 99 la mie » Monitorul de Suceava

Miercuri, 22 Septembrie 2021 - Incidenta cazurilor Covid in judetul Suceava inregistrata, marti, 21 septembrie a.c., este de 1,99 la mie, la un pas de scenariul galben, instituit la incidenta de 2 la mie. Marti au fost confirmate 199 de cazuri noi de infectare si 28 de persoane au fost reconfirmate pozitiv la retestare, din 2062 de persoane testate.

Consilier PSD, prins cu un plic de cocaină. Șoferul mașinii în care se afla, testat pozitiv la acest drog - presă

Un tânăr șofer a fost testat pozitiv pentru cocaină în timpul unui control în trafic al polițiștilor din Satu Mare, iar asupra unui pasager din mașină a fost găsit un plic cu ceea ce

Nicolae Dică are Covid-19. Va rata meciurile echipei naţionale

Federaţia Română de Fotbal a anunţat că antrenorul secund al echipei naţionale, Nicolae Dică, a fost testat pozitiv cu COVID-19 şi va intra în izolare. 

© 2024 Vimarsana

vimarsana © 2020. All Rights Reserved.