comparemela.com

Latest Breaking News On - Ottoman turkey the state - Page 1 : comparemela.com

Milli Eğitimde İstikrar Var Mı?

Milli Eğitimde İstikrar Var Mı? 07 Temmuz 2021, Çarşamba günü eklendi.   Geleceğimizi gençler inşa ediyor. Gençler denince bir sürü beylik laflar ediyor sloganlar üretiyoruz. Peki gençlerden sorumlu babalar gençler için gençlerin eğitimleri için neler yapıyor. Baba derken Devlet Baba dan bahsedeceğim sizlere. Arkadaşlar hazırlanın sabah cumhuriyeti ilan ediyoruz diye başladı hikaye ve 4 Mayıs 1920 de ilk milli eğitim bakanımız Sinop doğumlu Hekim Rıza Nur dur. Kadir Mısıroğlu tarafından Rıza Nur un hatıraları yayınlanmıştır. Mustafa Kemal in en yakını olup, Mustafa Kemal e bir takım ağır isnatlarda bulunduğu için Kemalist çevreler Rıza Nur için narsist, şizofreni demişlerdir. Beni ilgilendirmiyor. Beni ilgilendiren tabip, hekim veya İngilizce olarak doktor dediğimiz şahsın bakanlık mı yoktu ki Milli Eğitim Bakanlığı na getirilmesi. Evet Cumhuriyet kurulduğundan bu güne kadar altmış beş milli eğitim bakanı d

13 Asırda Konya da Hayat - 697 yazıları

13 Asırda Konya da Hayat - 697 yazıları
yenikonya.com.tr - get the latest breaking news, showbiz & celebrity photos, sport news & rumours, viral videos and top stories from yenikonya.com.tr Daily Mail and Mail on Sunday newspapers.

Edebin edebiyatı: Divan Divan edebiyatı nasıl doğdu, nerede gelişti?

Edebin edebiyatı: Divan Divan edebiyatı nasıl doğdu, nerede gelişti?
timeturk.com - get the latest breaking news, showbiz & celebrity photos, sport news & rumours, viral videos and top stories from timeturk.com Daily Mail and Mail on Sunday newspapers.

Geniş açı Prof Dr Osman Kemal Kayra - Edebin edebiyatı: Divan

Geniş açı Prof Dr Osman Kemal Kayra - Edebin edebiyatı: Divan
turkiyegazetesi.com.tr - get the latest breaking news, showbiz & celebrity photos, sport news & rumours, viral videos and top stories from turkiyegazetesi.com.tr Daily Mail and Mail on Sunday newspapers.

© 2024 Vimarsana

vimarsana © 2020. All Rights Reserved.