comparemela.com

Latest Breaking News On - National luck akta - Page 1 : comparemela.com

Milli karateci Uğur Aktaş madalyayı garantiledi | 2020 Tokyo Olimpiyatları

Milli karateci Uğur Aktaş madalyayı garantiledi | 2020 Tokyo Olimpiyatları
sozcu.com.tr - get the latest breaking news, showbiz & celebrity photos, sport news & rumours, viral videos and top stories from sozcu.com.tr Daily Mail and Mail on Sunday newspapers.

Olimpiyat madalyasını garantileyen Uğur Aktaş çok iddialı: Şampiyon olacağım

Milli karatecimiz Uğur Aktaş, üçüncü maçında rakibi Daniyar Yuldashev i teknik üstünlükle yenerek yarı finale yükseldi ve madalyayı garantiledi. Aktaş, İnşallah madalya değil, şampiyonluk olacak. Karatede gümüş ve bronzumuz var, altınımız yok. İnşallah bugün altını alıp bayrağımızı göndere çektireceğim dedi. 2020 Tokyo, Türkiye nin en çok madalya aldığı Olimpiyat Oyunları oldu.

Uğur Aktaş madalyayı garantiledi - Son Dakika Haberleri

Uğur Aktaş kimdir? Uğur Aktaş nereli, kaç yaşında?

Uğur Aktaş kimdir? Uğur Aktaş nereli, kaç yaşında? TOKYO 2020 Olimpiyat Oyunları nda ülkemizi karatede temsil eden Uğur Aktaş rakibini 11-3 yenerek bronz madalyayı garantiledi ve yarı finale yükseldi. Uğur Aktaş daha önce yapmış olduğu açıklamalarda Tokyo 2020 den altın madalya ile dönmeyi hedeflediğini açıklamıştı. İşte Uğur Aktaş ın hayatı ve biyografisi.

Bir bronz madalya da Uğur Aktaş'tan!

Tokyo 2020 Olimpiyat Oyunları nda karatede erkekler kumite 75 kiloda Uğur Aktaş, yarı finalde İranlı rakibi Sajad Ganjzadeh e mağlup olarak bronz madalya kazandı.

© 2024 Vimarsana

vimarsana © 2020. All Rights Reserved.