comparemela.com

Latest Breaking News On - Napadač - Page 1 : comparemela.com

LIVNJAK NAPRAVIO ČISTKU U SVLAČIONICI: Među nogometašima Hrvatske koje je Zlatko Dalić nije prekrižio je i napadač Wolfsburga, odmah se oglasio…

Krilni igrač Wolfsburga oglasio se nakon objave reprezentativnog popisa Zlatka Dalića, na kojem se on ne nalazi. . - LIVNJAK NAPRAVIO ČISTKU U SVLAČIONICI: Među nogometašima Hrvatske koje je Zlatko Dalić nije prekrižio je i napadač Wolfsburga, odmah se oglasio… | Slobodna Bosna

FENOMEN MILAN PAVKOV: Uskoro će postati TATA, pa je rešio da se uozbilji i pokaže da je najbolji ZVEZDIN napadač!

HITNO UKLJUČENJE MLADENA MIJATOVIĆA Evo šta se noćas dešavalo tokom pucnjave na Petlovom brdu!

Beogradska policija traga za napadacima koji su noćas ispalili nekoliko hitaca na dvojicu mladica na Petlovom brdu u Beogradu.

UHAPŠEN MUŠKARAC U TOKIJU Napadao žene nožem, jer su izgledale srećno

Osumnjičeni je kod sebe prilikom hapšenja imao i kuhinjsko ulje i upaljač, kojim je navodno nameravao da zapali vagon u kojem se prevozio.

NOŽEM NAPADNUTO I POVREĐENO TROJE U NIŠU: Policija traga za nepoznatim napadačem

Policijska uprava u Nišu potvrdila je da intenzivno traga za napadačem i utvrđuje da li je ista osoba izvršila više napada oštrim predmetom u tom gradu, a o svemu je obavešteno i Osnovno javno tužilaštvo, rečeno je Niškim vestima . Iz policije kažu da imaju prijavu da je u sredu i četvrtak nepoznati muškarac nožem napao i lakše povredio tri lica na različitim lokacijama u Nišu. Napadač je lakše povredio trojicu mladića, kada ih je u blizini parka Čair i na Bulevaru Nemanjića napao s leđa oštrim predmetom.

© 2024 Vimarsana

vimarsana © 2020. All Rights Reserved.