comparemela.com

Latest Breaking News On - Muslim baku - Page 1 : comparemela.com

Přesáhlo to veškerou mez! Pokrytci klečí, duhové reklamy, ale před muslimy nic To není cesta k toleranci, říká lidovec Wolf

10673 lidí Jak to, že se státy východní a západní Evropy v tomto postoji tak odlišují? I deklaraci podepsaly kromě Pobaltí státy západní Evropy… Myslím, že je to dáno naší zkušeností s totalitními režimy. Na Západě si ničím takovým neprošli a myslím, že dnes na západ od našich hranic dochází k liberalizaci, která zachází příliš daleko. Vše má mít své hranice. Demokracie začíná a končí tam, kde jsou odebírána práva jednotlivci a kde začíná kolektivní pojímání pravdy. Tedy ve chvíli, kdy si dav vyhrazuje právo na rozum, a to není nikdy dobře. Nedávná historie to ukazuje. Fašismus, komunismus. Snad nám nějaký další ismus opět nebude chtít říkat jen tu svou pravdu a jakýkoliv jiný názor tomu ismu se nelíbící bude nekompromisně trestán.

«Яндекс» даст возможность разным компаниям продвигать их сервисы

«Яндекс» даст возможность разным компаниям продвигать их сервисы
actualcomment.ru - get the latest breaking news, showbiz & celebrity photos, sport news & rumours, viral videos and top stories from actualcomment.ru Daily Mail and Mail on Sunday newspapers.

© 2024 Vimarsana

vimarsana © 2020. All Rights Reserved.