comparemela.com

Latest Breaking News On - Ministry business external - Page 1 : comparemela.com

Măsura de 16 miliarde de euro luată de Franța pentru a evita o dublare a facturilor la energie și gaze: „Suntem hotărâți să acționăm"

Franţa va plafona anul viitor creşterea preţurilor energiei şi gazelor pentru gospodării la 15%, a declarat miercuri prim-ministrul Elisabeth Borne, pentru a atenua impactul asupra consumatorilor provocat de cea mai gravă criză energetică din ultimele decenii, transmite Reuters.

Athens
Attikír
Greece
Russia
France
Romania
French
Russian
Union-european
Ministry-business
Energy-of-union

15 septembrie, ziua internațională a democrației : Europa FM

An de an, din 2008 încoace, la 15 septembrie, comunitatea internațională celebrează democrația, o valoare universală, adesea greu încercată, bazată pe voința liber exprimată a oamenilor de a participa fără zădărnicire în toate aspectele vieții lor. Iniţiativa acestei sărbători a aparţinut unui grup de 8 state, între care și România. Organizaţia Națiunilor Unite invită toate […]

Romania
Council-rights-man
Community-democracies
Ministry-business
Organization-nations
Organization-nations-us-or
Ministry-business-external
Member-states

Atenţionare de călătorie în Franța -

Atenţionare de călătorie în Franța -
amosnews.ro - get the latest breaking news, showbiz & celebrity photos, sport news & rumours, viral videos and top stories from amosnews.ro Daily Mail and Mail on Sunday newspapers.

Paris
France-general
France
Romania
French
Romanian
Embassy-romania-upon-paris
Ministry-business
Center-contact
Ministry-business-external
Republic-french

Cum se explică necesitatea de a crea 19 funcții noi în cadrul MAEIE

Cum se explică necesitatea de a crea 19 funcții noi în cadrul MAEIE
tribuna.md - get the latest breaking news, showbiz & celebrity photos, sport news & rumours, viral videos and top stories from tribuna.md Daily Mail and Mail on Sunday newspapers.

Moldova
Cu-union
Ministry-business
Ministry-business-external
Integration-european
Republic-moldova

Mogulii din umbră. Un ambasador COMUNIST, garantat de Silviu Predoiu de la SIE, omul din spatele Recorder. Cine sunt STĂPÂNII?

Dezvaluiri explozive despre mogulii din umbra Recorder! Un fost ambasador ceausist urmarit, dar iertat de Securitate, care a ramas in sistem si dupa 1989, si fiul sau controleaza din umbra redactia care incearca sa se vanda, pe piata media din Romania, ca fiind un model de deontologie, independenta si transparenta. In realitate, publicatia omite sa-si devoaleze capii si cere donatii de la cititori. Cine sunt, insa, donatorii care finanteaza investigatiile Recorder? Ce sume intra in conturile ONG-ului care sustine redactia? Cine finanteaza din umbra, de fapt, materialele de presa?

Indonesia
Romania
Razvan-ionescu
Cristian-sorin
Silviu-predoiu
George-vlcu
John-margarita
Julian-andrei-christmas
Andrei-christmas
Council-national-for-studying-archives-security
Relationships-international
Ministry-business

vimarsana © 2020. All Rights Reserved.