comparemela.com

Latest Breaking News On - Meantimei m - Page 1 : comparemela.com

Optimar Araştırma: Hangi parti hangi sosyal medyayı tercih ediyor?

Optimar Araştırma: Hangi parti hangi sosyal medyayı tercih ediyor? 19 Temmuz 2021 07:27 - Hürriyet yazarı Abdulkadir Selvi, bugünkü köşesinde Optimar’ın en çok kullanılan sosyal medya platformları ile “Hangi parti hangi sosyal medyayı tercih ediyor?” sorusuna yanıt aradığı anket sonuçlarını paylaştı. Selvi’nin yazısına göre sonuçlar şöyle: En çok kullanılan sosyal medya platformları hangielri? En sık kullandığınız sosyal medya aracı hangisi sorusuna ankete katılanların yüzde 30.4’ü Instagram yanıtını verirken, Facebook yüzde 30.1’le ikinci. Twitter’ın ise üçüncü sırada geldi. Twitter’ı takip ediyorum diyenlerin oranı yüzde 19.6 olurken, YouTube kullanıyorum diyenlerin oranı yüzde 11.5 oldu. Bu arada Tiktok’u kullanıyorum diyenler 1.4’e ulaşırken, Clubhouse takip ediyorum diyenlerin oranı ise 0.1’de kaldı.

Dikkat çeken araştırma: Hangi parti hangi sosyal medyayı tercih ediyor?

Dikkat çeken araştırma: Hangi parti hangi sosyal medyayı tercih ediyor?
superhaber.tv - get the latest breaking news, showbiz & celebrity photos, sport news & rumours, viral videos and top stories from superhaber.tv Daily Mail and Mail on Sunday newspapers.

Hangi parti hangi sosyal medyayı tercih ediyor?

Hangi parti hangi sosyal medyayı tercih ediyor? Hürriyet yazarı Abdulkadir Selvi, bugünkü köşesinde Optimar’ın en çok kullanılan sosyal medya platformları ile “Hangi parti hangi sosyal medyayı tercih ediyor?” sorusuna yanıt aradığı anket sonuçlarını paylaştı. 16 Saat Önce Selvi nin yazısına göre sonuçlar şöyle: En çok kullanılan sosyal medya platformları hangileri? En sık kullandığınız sosyal medya aracı hangisi sorusuna ankete katılanların yüzde 30.4 ü Instagram yanıtını verirken, Facebook yüzde 30.1 le ikinci. Twitter ın ise üçüncü sırada geldi. Twitter ı takip ediyorum diyenlerin oranı yüzde 19.6 olurken, YouTube kullanıyorum diyenlerin oranı yüzde 11.5 oldu. Bu arada Tiktok u kullanıyorum diyenler 1.4 e ulaşırken, Clubhouse takip ediyorum diyenlerin oranı ise 0.1 de kaldı.

Siyasi partilerle ilgili dikkat çeken anket sonucu! Yüzde 30.4'ü...

Siyasi partilerle ilgili dikkat çeken anket sonucu! Yüzde 30.4'ü...
gazetevatan.com - get the latest breaking news, showbiz & celebrity photos, sport news & rumours, viral videos and top stories from gazetevatan.com Daily Mail and Mail on Sunday newspapers.

Partilerin sosyal medya tercihi belli oldu! En çok hangi uygulama kullanılıyor?

Partilerin sosyal medya tercihi belli oldu! En çok hangi uygulama kullanılıyor?
gazeteciler.com - get the latest breaking news, showbiz & celebrity photos, sport news & rumours, viral videos and top stories from gazeteciler.com Daily Mail and Mail on Sunday newspapers.

© 2024 Vimarsana

vimarsana © 2020. All Rights Reserved.