comparemela.com

Latest Breaking News On - Lüge - Page 1 : comparemela.com

Müge Anlı da ilginç olay! Ölüm ilanı vererek ortadan kaybolan 50 yaşındaki kadının evlenmek için Bartın a kaçtığı ortaya çıktı

Tülin Irmaklı, sosyal medya hesabından ölüm ilanı verdikten sonra ortadan kaybolan 50 yaşındaki kardeşi Türkan Günday’ı bulmak için Müge Anlı’nın programına başvurdu. 27 Ağustos’ta kaybolan Günday’ın, evlenmek için Bartın’a gittiği ortaya çıktı. Telefonla canlı yayına bağlanan kadın, ’Ben fareli evde kalırken neredeydiniz’ diyerek kardeşine sitem etti.

Sigrid Kaag: Niederländische Außenministerin tritt wegen Afghanistan-Einsatz zurück

Sigrid Kaag räumt ein, dass die Regierung langsam und planlos auf die Lage in Afghanistan reagiert habe - zum Leidwesen von Ortskräften. Nun zieht die niederländische Chefdiplomatin Konsequenzen.

Bahnanlagen nach der Flut: Reparaturarbeiten ziehen sich bis Sommer 2023 hin

ATV canlı yayın Müge Anlı Tatlı Sert! ATV canlı Müge Anlı ile Tatlı Sert canlı izle

ATV Müge Anlı ile Tatlı Sert canlı yayını büyük ilgi topluyor. Araştırmacı gazeteci Müge Anlı’nın sunduğu Müge Anlı ile Tatlı Sert programında kayıplar bulunuyor, yıllardır sır olmuş cinayetler aydınlığa çıkarılıyor. Müge Anlı’nın sunduğu ATV ekranlarına gelen programda hüzünlü olaylar, savrulup giden hayatlar, ilişkiler ve yapılan DNA testleri gibi merak edilen konular yer alıyor. ATV canlı yayın Müge Anlı Tatlı Sert ATV canlı Müge Anlı ile Tatlı Sert canlı izle

Neusser Schützenfest 2021: Interview mit Martin Flecken über Zukunft

Der Neusser Schützenpräsident Martin Flecken erzählt im Interview, wie er Heimat definiert. Er spricht auch über digitale Zugversammlungen und gibt eine Einschätzung, ob das große Schützenfest zu 100 Prozent einmal zurückkommen wird.

© 2024 Vimarsana

vimarsana © 2020. All Rights Reserved.