comparemela.com

Latest Breaking News On - Karter - Page 1 : comparemela.com

Βρετανία: «Μας ραγίζει την καρδιά » αλλά τέλος οι απομακρύνσεις αμάχων

Οι στρατιωτικές δυνάμεις της Βρετανίας θα τερματίσουν σήμερα την αποστολή απομάκρυνσης αμάχων από το Αφγανιστάν, σύμφωνα με τον αρχηγό των βρετανικών ενόπλων δυνάμεων, στρατηγό Νικ Κάρτερ.

Afghanistan
United-kingdom
Nic-sump
Afganistan
Bretanias
Yparxoun
Karter
Tote

Μπορούν να αλλάξουν οι Ταλιμπάν;

Πολλή συζήτηση γίνεται για το αν οι Ταλιμπάν άλλαξαν ή θα μπορούσαν να αλλάξουν και να μετασχηματιστούν σε μία «πεφωτισμένη ισλαμική απολυταρχία», με στοιχειώδη δικαιώματα για τις γυναίκες. Η Τουρκία, διά στόματος Ταγίπ Ερντογάν, θεώρησε ενθαρρυντικές τις πρώτες δηλώσεις των Ταλιμπάν, ενώ ακόμη και ο επικεφαλής του βρετανικού στρατού στρατηγός Νικ Κάρτερ δήλωνε πριν από λίγες ημέρες ότι η διεθνής κοινότητα πρέπει να τους δώσει πίστωση χρόνου να σχηματίσουν νέα κυβέρνηση και ίσως να έχουν γίνει πιο λογικοί, γράφει ο Μωυσής Λίτσης.

China
Germany
United-kingdom
Russia
Kabul
Kabol
Afghanistan
Turkey
German
Division-oral-tayyip-erdogan
Moses-lot

Κορωνοϊός- Χιλή: Ξεκίνησε η χορήγηση 3ης δόσης σε ηλικιωμένους που είχαν λάβει το εμβόλιο της Sinovac

Οι αρχές της Χιλής άρχισαν χθες Τετάρτη να χορηγούν τρίτες, ενισχυτικές δόσεις εμβολίου για τον COVID-19 σε όσους είχαν ανοσοποιηθεί με το σκεύασμα της κινεζικής Sinovac, το CoronaVac, στην προσπάθειά τους να εδραιώσουν την επιτυχία μιας από τις μαζικότερες και ταχύτερες εκστρατείες στον κόσμο.

Germany
Santiago
Regióetropolitana
Chile
United-states
Paris
France-general
France
Israel
Florida
China
Chinese

vimarsana © 2020. All Rights Reserved.