comparemela.com

Latest Breaking News On - Jogging high specialized education - Page 5 : comparemela.com

Yıllarca başkalarına can buldu, onun umudu antalya'daki organ bağışı oldu

Organ Nakli Koordinatörü olarak nakil bekleyen onlarca hastaya umut olan, kendisi de 10 aydır akciğer nakli bekleyen Aygün Mengelli (44), Antalya da beyin ölümü gerçekleştikten sonra organları bağışlanan bir kadın sayesinde ikinci hayatına kavuştu.

Antalya
Turkey
Demiroren
Çrum
Turkish
Erdal-mason
National-viscus-wait-list
Hospital-lung-transplant-center-department
Young
Lung-transplant-center-department
My-team
Demiroren-news-agency

Kardiyoloji uzmanı açıkladı, kalpte aritmi çözümsüz değil

Kardiyoloji uzmanı açıkladı, kalpte aritmi çözümsüz değil
iha.com.tr - get the latest breaking news, showbiz & celebrity photos, sport news & rumours, viral videos and top stories from iha.com.tr Daily Mail and Mail on Sunday newspapers.

Research-hospital-cardiology-specialist-assoc
Jogging-high-specialized-education
Well-behaved-arrhythmia
Cardiology-specialist-assoc

Kardiyoloji uzmanı uyardı; bayramda ağır yemek kalp krizine zemin oluşturabilir

Kardiyoloji uzmanı uyardı; bayramda ağır yemek kalp krizine zemin oluşturabilir Giriş:18 Temmuz 2021 Büyük oku A Kurban Bayramı’nda ağır ve yağlı yiyecekler yemenin kalp sağlığını olumsuz etkileyebileceğini belirten SBÜ Koşuyolu Yüksek İhtisas Eğitim ve Araştırma Hastanesi Kardiyoloji Uzmanı Uz. Dr. Hacer Ceren Tokgöz, “Ağır yemek kalbi hızlandırıyor, tansiyonu yükseltiyor ve sindirimi zor olduğu zaman çeşitli pıhtılaşma hormonlarının da salgılanmasını sağlayarak kalp krizine bir zemin oluşturuyor” diyerek kalp hastalarına bayramda dengeli beslenme konusunda uyarılarda bulundu.

Research-hospital-cardiology-specialist-long
Jogging-high-specialized-education
For-breakfast
Salt-more
Per-day
More-salt
க்கு-காலை-உணவு
ஒன்றுக்கு-நாள்

(Özel) Kardiyoloji uzmanı uyardı; bayramda ağır yemek kalp krizine zemin oluşturabilir

18.07.2021 09:34:30 Kurban Bayramı’nda ağır ve yağlı yiyecekler yemenin kalp sağlığını olumsuz etkileyebileceğini belirten SBÜ Koşuyolu Yüksek İhtisas Eğitim ve Araştırma Hastanesi Kardiyoloji Uzmanı Uz. Dr. Hacer Ceren Tokgöz, “Ağır yemek kalbi hızlandırıyor, tansiyonu yükseltiyor ve sindirimi zor olduğu zaman çeşitli pıhtılaşma hormonlarının da salgılanmasını sağlayarak kalp krizine bir zemin oluşturuyor” diyerek kalp hastalarına bayramda dengeli beslenme konusunda uyarılarda bulundu. Sağlıklı ve dengeli beslenmenin kalp sağlığı için çok önemli olduğu uzmanlar tarafından belirtiliyor. Özellikle Kurban Bayramı’nda şeker ve tatlı tüketiminin yanında kırmızı et tüketiminin de artması, kalp ve damar hastalığı olan hastalarda ciddi sağlık problemlerine neden olabilmekte. Bu problemlerin önüne geçmek için SBÜ Koşuyolu Yüksek İhtisas Eğitim ve Araştırma Hastanesi Kardiyoloji Uzmanı Uz. Dr. Hacer Cer

Istanbul
Turkey
Research-hospital-cardiology-specialist-long
Jogging-high-specialized-education
For-breakfast
Salt-more
Per-day
More-salt
இஸ்தான்புல்
வான்கோழி
க்கு-காலை-உணவு

Covid-19'u yoğun bakımda geçirenler dikkat; kalpte ciddi hasar oluşabilir

Covid-19 u yoğun bakımda geçirenler dikkat; kalpte ciddi hasar oluşabilir Giriş:17 Temmuz 2021 Büyük oku A Covid-19 hastalığının beraberinde getirdiği yan etkilerin ciddi sonuçlar doğurabileceğini belirten uzmanlar, hastalığın aynı zamanda kalp sağlığı üzerinde de önemli yan etkileri olduğunu belirtiyor. “Özellikle yoğun bakımda yatarak tedavi gören hastalarda yüzde 20 oranında bir kalp hasarlanması görülebiliyor” diyen SBÜ Koşuyolu Yüksek İhtisas Eğitim ve Araştırma Hastanesi Kardiyoloji Uzmanı Uz. Dr. Kamil Gülşen, Covid-19 hastalığını geçiren hastalara mutlaka kalp kontrollerini yaptırmalarını önerdi.

Turkey
Miley-cyrus
Research-hospital-cardiology-specialist-long
Jogging-high-specialized-education
Mature-miley-cyrus
The-disease
Light-pass
வான்கோழி
மைலி-சைரஸ்
தி-நோய்
ஒளி-பாஸ்

vimarsana © 2020. All Rights Reserved.