comparemela.com

Latest Breaking News On - Inmatriculare - Page 1 : comparemela.com

Motociclist mort în urma impactului foarte violent cu mașina de Suceava sursa foto - Ziarul de Iași (FOTO 1) » Monitorul de Suceava

FOTO 1 - Sâmbătă, 28 August 2021 - Ultima ora: Un autoturism inmatriculat in Suceava a fost implicat intr-un accident mortal produs sambata, pe DN 28A, intre Targu Frumos si Costesti. Autoturismul condus de un tanar de 28 de ani a intrat in coliziune cu o motocicleta care circula din sens opus. Conform colegilor de la Ziarul de Iasi, accidentul a avut loc pe o portiune dreapta de sosea, pe care se circula cu viteza.

Suceava
Romania
Comments-monitor
Foto
Booze
Imagini
Ultima-ora-local
Lorin-paiu
Targu-frumos
Targu
Otociclistul

Ultima ora local: Autoturism din Suceava implicat intr un accident mortal la Iasi » Monitorul de Suceava

Sâmbătă, 28 August 2021 - Ultima ora: Un autoturism inmatriculat in Suceava a fost implicat intr-un accident mortal produs sambata, pe DN 28A, intre Targu Frumos si Costesti. Autoturismul condus de un tanar de 28 de ani a intrat in coliziune cu o motocicleta care circula din sens opus. Conform colegilor de la Ziarul de Iasi, accidentul a avut loc pe o portiune dreapta de sosea, pe care se circula cu viteza.

Suceava
Romania
Costesti
Romania-general
Village-costesti
Ultima-ora-local
Lorin-paiu
Targu-frumos
Targu
Otociclistul
Autoturism

Ultima ora local: Masina burdusita cu tigari capturata de politistii de frontiera Ca de obicei contrabandistul a scapat » Monitorul de Suceava

Sâmbătă, 28 August 2021 - Ultima ora: Un autoturism Audi A4 burdusit cu tigari de contrabanda a fost interceptat de politistii de frontiera pe drumul de la Nisipitu la Lupcina, barbatul de la volan abandonand masina in drum si fugind in padure, fara a fi prins. Pe 28 august, in jurul orei 8.30, politistii de frontiera au efectuat semnal regulamentar de oprire autoturismului suspect, cu baxuri acoperite cu paturi si haine.

Suceava
Romania
France
Ultima-ora-local
Lorin-paiu
Asina
Politistii
Kigari
00-lei
Saudi
Olitistii-frontiera

Motivul pentru care în comunism mașinile circulau duminica în funcție de numărul de înmatriculare

În ultimul deceniu al comunismului, România a traversat o criză economică fără precedent. Peste lipsa resurselor alimentare, oferite cu rația de regimul de atunci, s-a suprapus o decizie care avea să-i afecteze direct pe proprietarii de mașini.

Bucharest
Bucuresti
Romania
Paris
France-general
France
Nicholas-ceausescu
Police-road
For-bucharest
May-new
Autoturisme

vimarsana © 2020. All Rights Reserved.