comparemela.com

Latest Breaking News On - Hope olympics - Page 4 : comparemela.com

'Dünyada Türk cimnastikçilere bakış değişti, bizden korkar hale geldiler'

Dünyada Türk cimnastikçilere bakış değişti, bizden korkar hale geldiler İsmail Balaban: Etkilendim, üzüldüm, ağladım ama güçlü kalmaya çalıştı. Dünyada Türk cimnastikçilere bakış değişti, bizden korkar hale geldiler 04 Temmuz 2021 Pazar 07:31 Ferhat Arıcan cimnastikte hep ilklerle anılıyor. Türk cimnastiğine adını altın harflerle yazdıran desek abartmış sayılmayız. Literatüre soktuğu hareketler, uluslararası platformdaki ilk kulplu beygir madalyası, üst üste iki kez elde ettiği Avrupa şampiyonlukları ve belki de en önemlisi Cumhuriyet tarihinde ülkemizi olimpiyatlarda temsil etmiş ilk erkek cimnastikçi olma başarısı. Olimpiyat öncesi  Dünya Kupası nda rekor kıran Arıcan la konuştuk.

Japan
Tokyo
United-kingdom
China
Russia
Turkey
Goztepe
Adiyaman
Ukraine
Ukrainians
Russians
Chinese

Rıza Kayaalp, kariyerini olimpiyatlarda altın madalyayla taçlandırmak istiyor

Rıza Kayaalp, kariyerini olimpiyatlarda altın madalyayla taçlandırmak istiyor Polonya nın başkenti Varşova da nisan ayında düzenlenen Avrupa Şampiyonası nda 10 uncu Avrupa şampiyonluğuna ulaşan milli güreşçi Rıza Kayaalp, Tokyo Olimpiyat Oyunları nda altın madalya hedefine ulaşmak için çalışmalarını sürdürüyor. Abone ol NTV Spor 13.06.2021 - 13:12 Güreş milli takımıyla Bolu da kamp yapan Kayaalp, yoğun bir tempoyla günde çift antrenman yaparak olimpiyatlara hazırlanıyor. Kayaalp, AA muhabirine, sıkı bir antrenman programıyla çalışmaları sürdürdüklerini söyledi.

Olympics
Consent-kayaalp-in
Section-camp
Hope-olympics
Olympics-country
From-myself
ஒலிம்பிக்ஸ்
இருந்து-நானே

Kayaalp, olimpiyatlarda altın madalyanın peşinde

Kayaalp, olimpiyatlarda altın madalyanın peşinde 13.06.2021 14:03 Polonya’nın başkenti Varşova’da 10’uncu Avrupa şampiyonluğuna ulaşan milli güreşçi Rıza Kayaalp, Tokyo Olimpiyat Oyunları’nda altın madalya hedefine ulaşmak için çalışmalarını sürdürüyor. Güreş milli takımıyla Bolu’da kamp yapan Kayaalp, yoğun bir tempoyla günde çift antrenman yaparak olimpiyatlara hazırlanıyor. Rıza Kayaalp, kariyerini olimpiyatlarda altın madalyayla taçlandırmak istiyor Kayaalp, sıkı bir antrenman programıyla çalışmaları sürdürdüklerini söyledi. Yaklaşık 21 yıldır güreşle uğraştığını dile getiren Kayaalp, 21 yıllık bir hayalim var. Bu hayalimi gerçekleştirmek istiyorum. Bunun için de üzerime düşen ne varsa onu yapmaya çalışıyorum. dedi.

Olympics
Section-camp
Consent-kayaalp-in
Hope-olympics
Olympics-country
From-myself
ஒலிம்பிக்ஸ்
இருந்து-நானே

THF Başkanı Tamer Taşpınar: 3 kota hedefimize ulaştık

THF Başkanı Tamer Taşpınar: 3 kota hedefimize ulaştık Türkiye Halter Federasyonu Başkanı Tamer Taşpınar, 2020 Tokyo Olimpiyatları’na kota kazanan sporcular için Hedefimiz en kötü ihtimal 3 olur demiştik. Çok şükür 3 kota hedefimize ulaştık. dedi. FANATÄ°K F5Haber e abone olun Türkiye Halter Federasyonu Başkanı Tamer Taşpınar, milli halterciler Muhammed Furkan Özbek, Nuray Levent ve Ferdi Hardal’ın Tokyo için kota kazanmasını AA muhabirine değerlendirdi. 64 kiloda Nuray Levent ve 61 kiloda Ferdi Hardal’ın kota hakkı elde etmelerine ilişkin Taşpınar, Nuray Levent, Avrupa kıtasında birinciydi Avrupa’nın en iyi sporcusu olarak kota aldı. Ferdi Hardal’ın kilosunda Çinli bir sporcu vardı onların 4 sıklette girme hakları var. Ferdi’nin sıkletinden de bir kişi çekilince, Ferdi direkt ilk 8’den kota hakkı elde etti. Eğer oradan gidemeseydi Avrupa kıt

China
Tokyo
Japan
Turkey
Chinese
Turkey-weightlifting-federation-head-ta
Olympics
Individual-mustard-tokyo
Individual-mustard
Individual-mustard-chinese
Batu-europe-the-championship

vimarsana © 2020. All Rights Reserved.