comparemela.com

Latest Breaking News On - Hodonnsko hospital - Page 1 : comparemela.com

MIMORIADNE Tornádo a silné búrky napáchali na Morave obrovské škody: Starostovia majú veľkú prosbu

Domy po tornáde Zdroj: HZS Jihomoravského kraje, HZS Hl. města Prahy, HZS Královéhradeckého kraje, HZS Moravskoslezského kraje, Záchranný útvar HZS ČR pred 6 hodinami Sledujeme ONLINE BRNO - Búrka na Břeclavsku a Hodonínsku si vyžiadala šiestu obeť. Zomrela vo Fakultnej nemocnici Brno. Úmrtie potvrdila hovorkyňa nemocnice Veronika Plachá, ktorá nechcela povedať žiadne bližšie informácie. Podľa informácií ČTK zomrelo iba dvojročné dieťa. južnú Moravu vo štvrtok zasiahla silná búrka s krúpami o veľkosti tenisových loptičiek okrem toho sa oblasťami Břeclavsko a Hodonínsko prehnalo silné tornádo

United-kingdom
Hall-jane
Hodonnsko-martin-krug
James-kotian
Facebook
School-or-scouts
Centera-beclav
Special-tornado
South-moravia
Mon-thursday
Minister-finance-alena
May-green

MIMORIADNE Hrôza! Tornádo a silné búrky na Morave majú šiestu obeť: Zomrelo malé dieťa (†2)

MIMORIADNE Hrôza! Tornádo a silné búrky na Morave majú šiestu obeť: Zomrelo malé dieťa (†2)
topky.sk - get the latest breaking news, showbiz & celebrity photos, sport news & rumours, viral videos and top stories from topky.sk Daily Mail and Mail on Sunday newspapers.

United-kingdom
Czech-republic
Rome
Lazio
Italy
Krumvir
Jihomoravský
Hall-jane
Hodonnsko-martin-krug
Pope-francis
James-kotian
Facebook

Domáci opísali peklo na zemi: Tornádo na Morave vyčíňalo 15 minút, mladíka († 21) zabila lampa

Zdroj: anc Vietor podľa odborníkov dosahoval až 219 km/h a miestami zrejme aj viac. Spôsobené škody totiž zodpovedajú následkom tornáda intenzity F3 na päťstupňovej Fujitovej stupnici klasifikácie tornád. Mŕtvi a 200 zranených Hrozivé škody, ktoré vháňajú slzy do očí všetkým, ktorí videli túto spúšť, však nie sú to najhoršie. Ničivý živel si vyžiadal minimálne 5 obetí, nie je vylúčené, že ich počet sa ešte môže zvýšiť. Medzi mŕtvymi je aj 21-ročný muž, na ktorého spadla lampa. Záchranári mali plné ruky práce a ako priznal riaditeľ nemocnice TGM v Hodoníne Anton Tesařík, občas nevedeli, čo skôr.

Slovak-republic
Slovak
A-hodonin-anton
Moravska-nova
South-moravia
Photo-gallery
Village-moravska-nova-ves
Director-hospital
Hodonin-anton
Hodonnsko-hospital
Obete

Tornádo na Morave: Výpovede Čechov, ktorí tragédiu prežili

Hovorí sa, že ak nejde o život, tak nejde o nič, no keď vám pred očami zmizne dom a ostanete bez strechy nad hlavou, ostanú len oči pre plač. Mnohí Česi prišli vo štvrtok v noci o domy, na ktoré mali hypotéky či ktoré horko-ťažko zrekonštruovali. To bol aj prípad zdravotnej sestričky z hodonínskej nemocnice; napriek tomu ale šok prekonala a ďalej pomáhala ľuďom, ktorí prišli aj o to najcennejšie – svoje zdravie.

Presov
Pre-ovský
Slovak-republic
Slovak
Cnn
Testimony-bohemia
Under-corsair
South-moravia
Village-luzice
Immediately-mon
Hodonnsko-hospital

ONLINE: V Česku odstraňujú škody po tornáde, pomoc vyslalo aj Slovensko

ONLINE 15:01 – LUŽICE: Prinášame vám video priamo z Lužíc, situáciu aktuálne dokumentuje Jana Čunderlíková. 14:55 – LUŽICE: Náš dom to obišlo o niekoľko metrov, našťastie nič vážne sa nám nestalo, tak som prišiel pomáhať sem , hovorí zase jeden z miestnych a dobrovoľníkov, zatiaľ čo lopatou zhrabúva kusy stromov a všetkého čo tornádo vymietlo z domov. “Vidíte čo sa tu stalo, miestni sú v šoku, nebudú mat chuť rozprávať sa,” povie. A má pravdu. 14:46 – LUŽICE: Zrazu sa zdvihli hojdačky na záhrade, trvalo to celé asi pol minúty, skryli sme sa do kúpeľne , hovorí na pozadí svojho nového a zničeného domu jedna z obyvateľov obce Lužice. Miestni na kameru hovoriť nechcú, no zároveň chcú byt vypočutí. Po pár minútach rozprávania sa im mení hlas a tisnú sa im do očí slzy. Hranice pozemkov sa zotreli, ploty z tehál sú zrútené, na konci ulice, ktorou sa tornádo prehnalo, húta skupina mladých mužov ak

Trnava
Trnavský
Slovak-republic
Bratislava
Bratislavsky-kraj
Czech-republic
Hodonin
Jihomoravský
United-kingdom
Slovak
Near-slovak

© 2024 Vimarsana

vimarsana © 2020. All Rights Reserved.