comparemela.com

Latest Breaking News On - Hasanbeyli - Page 1 : comparemela.com

​Şanlıurfa da 8 ilçenin kaymakamı değişti

Kadýnlara hizmet verecek baðýmlýlýða karþý rehabilitasyon merkezi kuruluyor

Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Hamit Coşkun:-"Tedavi gören bireyler meslek de öğrenecek. Bu merkezde bağımlılıktan kurtulmuş gençlerin, birer meslek sahibi olmalarını sağlayacağız. Sosyal hayata çıktıklarında artık birer meslekleri olan ve bağımlılıktan kurtulmuş, kendi ayakları üzerinde durabilecek, öz güvenli bireyler olmaları hedefliyoruz"

Gaziantep te etkili olan dumanlı hava, kentte orman yangını paniği yaşattı

Sputnik Türkiye © REUTERS / Kaan Soyturk Abone ol Sputnik Türkiye https://tr.sputniknews.com/dunya/202107301045094138-gaziantepte-etkili-olan-dumanli-hava-kentte-orman-yangini-panigi-yasatti/ Gaziantep kent merkezinde Osmaniye deki orman yangını nedeniyle etkili olan dumanlı ve isli hava vatandaşları tedirgin etti. Konuyla ilgili açıklama yapan Vali Davut Gül, kentte tespit edilen bir yangının olmadığını söyledi. Osmaniye nin Kadirli ile Hasanbeyli ilçelerinde çıkan orman yangını dumanının Gaziantep e kadar ulaşması kentte orman yangını paniği yaşattı. Yoğun rüzgarın etkisiyle Gaziantep e kadar ulaşan dumanlı ve isli hava Gazianteplileri tedirgin etti. Bazı sosyal medya hesaplarından kent merkezindeki Erikçe ormanında yangın olduğuna dair yapılan paylaşımlar üzerine Vali Davut Gül sosyal medya hesabından açıklama yaptı.

Antep te yangın var mı? Gaziantep te yangın mı var?

Antep te yangın var mı? Gaziantep te yangın mı var?
haberler.com - get the latest breaking news, showbiz & celebrity photos, sport news & rumours, viral videos and top stories from haberler.com Daily Mail and Mail on Sunday newspapers.

Gaziantep te Etkili Olan Dumanlı Hava Kentte Orman Yangını Paniği Yaşattı

Gaziantep te Etkili Olan Dumanlı Hava Kentte Orman Yangını Paniği Yaşattı
iha.com.tr - get the latest breaking news, showbiz & celebrity photos, sport news & rumours, viral videos and top stories from iha.com.tr Daily Mail and Mail on Sunday newspapers.

© 2024 Vimarsana

vimarsana © 2020. All Rights Reserved.