comparemela.com

Latest Breaking News On - Games olympic popovich - Page 1 : comparemela.com

David Popovici, fenomenul înotului mondial, premiat de Ministrul Educației

David Popovici, fenomenul înotului mondial, premiat de Ministrul Educației
romaniatv.net - get the latest breaking news, showbiz & celebrity photos, sport news & rumours, viral videos and top stories from romaniatv.net Daily Mail and Mail on Sunday newspapers.

JOCURILE OLIMPICE David Popovici, locul 4 în finala probei de 200 metri liber

Ce frumos se exprima si ce constructiv gandeste! O sa aduca multe bucurii in viitor familiei, tarii si fanilor. Bravo lui!  Acord Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit Regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale. - Utilizaţi un limbaj decent.Redacţia îşi rezervă dreptul să elimine opiniile neinteligibile în mod grav şi pe cele mahalageşti, înţelegând prin asta pe cele cu tentă anti-socială, obscene şi/sau insultative, ca şi pe acelea care nu se referă la articolul în chestiune.Nu sunt acceptate incitările la ură socială şi/sau xenofobie, discriminările referitoare la sex, vârstă sau de altă natură.Nu sunt acceptate anunţuri publicitare.Nu inseraţi linkuri sau adrese de email în textul opiniilor.Repetarea deliberată a unuia şi aceluiaşi mesaj (sau variante) poate fi considerată drept propagandă; propaganda, în această formă, este interzisă.- nu sunt acceptate ameninţările de orice natură;- nu este accepta

JOCURILE OLIMPICE Popovici şi Glinţă, şansă la medalii

anonim în data de 26.07.2021, 10:48) Nu nu este posibil. Bravo lor dar doar Popovici are sanse la o medalie insa la Paris , la JO 2024. Glinta a avut un imens noroc ca a prins finala, ar fi fost o rusine ca purtatorul drapelului sa nu intre in primii 8 !   Locurile 5 sau 6 este maxim ce ar putea obtine Popovici, s-au terminat iluziile lui Glinta, americanul sau rusul au prima sansa la aur !   Singura medalie de aur la care mai poate spera Romania este maine dimineata, la ora 3.18 ora Romaniei, cand echipajul de dublu vasle canotaj AR avea prima sansa, in lupta cu echipajul Noii Zeelande.

© 2024 Vimarsana

vimarsana © 2020. All Rights Reserved.