comparemela.com

Latest Breaking News On - For arabic saudi - Page 1 : comparemela.com

Marii jucători în piața petrolului au decis să scadă prețurile: acestea o luaseră razna în ultimele luni

Actualizat: Sursa foto: PBN Capital Miniştrii statelor membre ale OPEC+ au convenit duminică să crească livrările de petrol începând din luna august, pentru a tempera preţurile care au urcat la cele mai ridicate niveluri din ultimii doi ani şi jumătate odată cu redresarea economiei globale din pandemia de coronavirus, transmite Reuters. Grupul, care include ţările din OPEC şi aliatele acestora, precum Rusia, a convenit în mod crucial noi alocări de producţie a petrolului, începând din mai 2022, după ce Arabia Saudită şi alte state au fost de acord cu o cerere a Emiratelor Arabe Unite (EAU), care ameninţase că blochează planul.

Ţările din OPEC+ au convenit creşterea livrărilor de petrol începând din august, pentru a tempera preţurile

Grupul, care include ţările din OPEC şi aliatele acestora, precum Rusia, a convenit în mod crucial noi alocări de producÅ£ie a petrolului, începând din mai 2022, după ce Arabia Saudită şi alte state au fost de acord cu o cerere a Emiratelor Arabe Unite (EAU), care ameninÅ£ase că blochează planul. “Suntem mulÅ£umiÅ£i de acord”, a declarat ministrul Energiei din Emiratele Arabe Unite, Suhail bin Mohammed al-Mazroui, într-o conferinţă de presă. Ministrul saudit al energiei, prinÅ£ul Abdulaziz bin Salman, a refuzat să răspundă la întrebări cu privire la modul în care s-a ajuns la compromis.

Pentru prima dată în ultimii 35 de ani, SUA nu au importat petrol din Arabia Saudită

Pentru prima dată în ultimii 35 de ani, SUA nu au importat petrol din Arabia Saudită
bursa.ro - get the latest breaking news, showbiz & celebrity photos, sport news & rumours, viral videos and top stories from bursa.ro Daily Mail and Mail on Sunday newspapers.

© 2024 Vimarsana

vimarsana © 2020. All Rights Reserved.