comparemela.com

Latest Breaking News On - Fatma still - Page 1 : comparemela.com

Ahmet Yesevi aşığı Dr Fatma Sönmez e Kırıkkale de büyük ödül

Ahmet Yesevi aşığı Dr Fatma Sönmez e Kırıkkale de büyük ödül
haber7.com - get the latest breaking news, showbiz & celebrity photos, sport news & rumours, viral videos and top stories from haber7.com Daily Mail and Mail on Sunday newspapers.

Kazakistan daki felaketin acısını Kırıkkale de bayrak açarak paylaştı

Kazakistan daki felaketin acısını Kırıkkale de bayrak açarak paylaştı
haberflash.com - get the latest breaking news, showbiz & celebrity photos, sport news & rumours, viral videos and top stories from haberflash.com Daily Mail and Mail on Sunday newspapers.

Kazakistan daki Felaketin Acisini Kirikkale de Bayrak Açarak Paylasti

Kazakistan daki Felaketin Acisini Kirikkale de Bayrak Açarak Paylasti
beyazgazete.com - get the latest breaking news, showbiz & celebrity photos, sport news & rumours, viral videos and top stories from beyazgazete.com Daily Mail and Mail on Sunday newspapers.

Meryem Aybike Sinan - Türk dünyasında parmak ısırtan olaylar!

Bu yazıyı yazmayı hiç ama hiç istemezdim. Ancak öyle çok olaya şahit oldum, öyle çok hikâye duydum ki…  En son Kazakistan Büyükelçisi Abzal Saparbakuly’nun attığı bir haber videosu ve linki bana tamam dedirtti. Maalesef gittiğim her ülkede Türk erkekleriyle ilgili pek çok şikâyetler aldım. Hatta bazı hikâyeleri o coğrafyalarda bulanan Türk diplomatlar bizzat anlatıp bu durumdan ne kadar rahatsızlık duyduklarını anlattılar. Orta Asya Türk Cumhuriyetlerine çalışmaya giden kimi Türk erkeklerinin güya “gönül” maceraları ne yazık ki büyük oranda kötü bitiyor. Coğrafyanın çekik gözlü Türk kızlarına evlilik gibi büyük vaatlerde bulunup onlarla aile kurduktan sonra bu bölgelerde işleri bitince sırtlarını dönüp Türkiye’ye geliyorlar. Orada kollarında bebekleriyle kalakalan, dünyaları yıkılan o kadınlar ve aileleri üzerinde bırakılan imaj aslında hepimizin, bütün Türkiye’nin imajıdır…

ARGEM ÖĞRENCİMİZDEN ULUSLARARASI ALANDA BÜYÜK BAŞARI

ARGEM ÖĞRENCİMİZDEN ULUSLARARASI ALANDA BÜYÜK BAŞARI 24 Temmuz 2021 Cumartesi 06:12 ARGEM öğrencimiz Tolga Atılır, gurur verici bir başarıya imza atarak Ülkemize 32. Uluslararası Bilim Olimpiyatında ALTIN MADALYA kazandırdı. ARGEM öğrencimiz Tolga Atılır, gurur verici bir başarıya imza atarak Ülkemize 32. Uluslararası Bilim Olimpiyatında ALTIN MADALYA kazandırdı. . TÜBİTAK 2202 Bilim Olimpiyatları Biyoloji dalında Ülkemizi uluslararası arenada temsil etmek üzere yetiştirilen öğrencilerimizden Tolga Atılır, 18-23 Temmuz 2021 tarihleri arasında Portekiz in ev sahipliğinde 76 ülkeden 304 öğrencinin çevrim içi ortamda yarıştığı 32. Uluslararası Biyoloji Olimpiyatında (IBO 2021-IBO Challenge II) ALTIN madalya almaya hak kazandı.

© 2024 Vimarsana

vimarsana © 2020. All Rights Reserved.